Alegeri parlamentare 2012 – Ludovic Orban

De ce Ludovic?

Dintr-un motiv subiectiv şi personal, înainte de toate. Ludovic este omul care m-a făcut să intru în politică, în 2002. Este omul care nu m-a dezamăgit niciodată.

Dar, dincolo de motivele personale şi subiective, Ludovic Orban este astăzi, într-un PNL becalizat aproape total, reprezentantul celor care chiar cred cu tărie în valorile liberale, în ce înseamnă să faci politică consecventă şi mai ales să fii un parlamentar apropiat de oamenii care te-au ales.

Sunt mulţi cei care îl acuză pe Ludovic că face jocurile lui Băsescu. Uită, sau poate chiar nu ştiu aceşti oameni, că în vremuri în care trendul în PNL era să pupe chelia beţivului pentru a avea noroc, în vreme ce alţii făceau alianţă cu Băsescu, Ludovic era printre puţinii politicieni care se luptau cu tot ce însemna şi înseamnă acest personaj toxic.

De ce Ludovic Orban? Pentru că mereu, chiar şi atunci când poate a fost trădat de partid, el nu a trădat niciodată partidul. Să ne reamintim de Congresul pentru alegerea preşedintelui, cel la capătul căruia a ieşit Antonescu. De modul cum a primit înfrângerea şi de cum a fost răsplătit de Antonescu.

Să ne reamintim de situaţia de la sectorul 1, de toate disputele avut cu Antonescu şi aripa sa.

Dincolo e toate acestea, mesajul unui om politic responsabil a fost: “Scăpăm România de Băsescu şi PDL”. După, avem timp destul pentru a ne rezolva şi problemele interne.

Nu în ultimul rând, îl susţin şi sunt alături de Ludovic pentru că face parte dintr-o categorie pe cale de dispariţie în politica românească: a rămas mereu un om, un domn, care pe oriunde a trecut a fost apreciat de oameni şi nu luat la înjurături.

De astfel de oameni avem nevoie în politica de la noi.

ludovic_orban

One thought on “Alegeri parlamentare 2012 – Ludovic Orban”

  1. Sincer sa fiu,cand ma uit la Orban vad emblema perfecta a esecului si a lucrului facut de mantuiala.Cat timp a fost ministru al Transporturilor nu a facut mai nimic pentru a grabi constructia de sosele si autostrazi in tara.Apoi,in 2009 a condus in mod lamentabil comisia parlamentara care o ancheta pe Udrea.Sa nu uitam faptul ca rezultatele sale electorale sunt absolut lamentabile.La primaria capitalei nu a obtinut decat 10% din voturi,fiind astfel pe locul 4,iar la parlamentarele din 2008 a reusit sa obtina abia locul 3 (sa nu uitam faptul ca el candida intr-un sector cu primar liberal iar contracandidatii sai de la PSD si PDL erau ilustrii anonimi).Tot la alegerile parlamentare din 2008 L.Orban era lider interimar la PNL-Dambovita,iar rezultatul acelei filiale a fost cu putin mai bun decat a celor din Covasna si Harghita. N-a facut mare branza nici in calitatea sa de prim-vicepresedinte al PNL,in 2009,ca doar Crin nu l-ar fi schimbat degeaba.Regret sa o spun dar L.Orban deja este un politician expirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *