Alegeri parlamentare 2012 – miza prezenţei la vot

Toate sondajele de opinie, toţi specialiştii sunt de acord că scorurile electorale din actualele estimări vor fi şi cele ce se vor regăsi pe 9 decembrie, la exit polluri şi apoi în rezultatele finale confirmate.

Avem, aşadar, un USL cu 60%, un ARD ce o arde haios la 14 – 15% şi un PPDD ce scade pe zi ce trece şi abia dacă mai prinde un 8 – 9 %.

Un singur lucru poate răsturna toate aceste calcule: prezenţa la vot.

Au conştientizat asta şi pedeleprele, care, acum, încearcă prin orice mijloace să facă lumea să nu vină la vot. Practic, miza tuturor celor din preajma lui Băsescu este legată e un absenteism masiv.

Ce surpriză, nu? Retrăim acelaşi scenariu de la referendum, doar un pic modificat, din: “Nu legitimaţi lovitura de stat venind la vot” în “Susţinători USL, staţi liniştiţi la locurile voastre”.

Tocmai de aceea, principalul mesaj al tuturor candidaţilor USL trebuie să fie: “Veniţi la vot !”

Acestea este şansa noastră de a termina schimbarea începută într-un ianuarie geros, când mii de oameni au ieşit în stradă să ceară demisia lui Băsescu şi a găştii lui de nevertebrate.

Pune-mana-si-voteaza

9 thoughts on “Alegeri parlamentare 2012 – miza prezenţei la vot”

  1. Afisul e prost din alt punct de vedere: la halul de situatie in care sintem, mie unul imi inspira lipsa de seriozitate. Imi confirma, daca vrei, senzatia ca sintem gluma celor care fac politica. Mie unul, cind ma gindesc la unde sintem si ce urmeaza, numai de buci nu imi arde…

  2. @Ionut, nu ma intelege gresit, as lua-o de nevasta macar de vreo trei ori. Indiferent pentru care campanie este, insa, asta e mesajul pe care l-am primit eu. Care e mesajul care s-a vrut sincer nu imi dau seama, pesemne odata cu virsta ma prostesc :))

    1. @Stefan Maestre, este foarte posibil ca tu, ca si eu de altfel, tinand cont de varsta noastra:)) ), sa nu ne fi numarat printre cei targetati de acest mesaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *