De la Fărâmiţă Lambru la Andreea Lambru şi canapeaua lui Crin

Mie îmi este foarte greu în perioada asta să cauţionez absolut tot ceea ce se întâmplă în PNL. Tocmai pentru că ţin foarte mult la acest partid şi pentru că aşteptările mele legate de el sunt foarte mari.

De aceea, când un personaj precum Andreea Lambru devine reprezentantul PNL în Guvern, iar singura ei reprezentare este aceea a unei pipiţe care călărea sau era călărită pe canapeaua lui Antonescu de la sediul partidului, atunci bag capul în pământ de ruşine şi tac.

E trist că noi, cei care vreme de ani de zile am insistat pe cât de nefastă este prezenţa centuristelor în politică, alegem să facem acelaşi lucru. Nu o cunosc personal pe fată. Posibil să fie pâinea lui Dumnezeu, ultima virgină în viaţă.

Dar nu mai contează asta deja. Când ai în spate o imaginea precum cea din trecut, stai cuminte în spate şi nu vii să discreditezi şi mai mult un partid ce pare a se fi transformat în Dragonul Roşu al politicii, unde găseşti de toate pentru toţi.

lambru

One thought on “De la Fărâmiţă Lambru la Andreea Lambru şi canapeaua lui Crin”

  1. asta e o strategie a useleului. ca sa nu mai cerem sa-i schimbe pe cei din echipa daca exista niscaiva probleme, numesc pe altii si mai rai. schema de la invatamant se propaga peste tot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *