Daraverile zilei de 21 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 21 aprilie – România a ajuns la 9242 de cazuri, cu 482 decese. Peste 15.000 de soldați ruși, plasați în carantină. Uzinele Dacia au reluat azi activitatea. Italia anunță relaxarea restricțiilor. Șomajul tehnic a scăzut cu 130 de mii de persoane în 2 zile. OMS: ”Nu poate fi stabilită sursa precisă a Covid 19, momentan!”. ÎPS Pimen, confirmat cu virusul coronavirus. Adrian Streinu Cercel și programul ”Vacanța Mare”. Primele măsuri de relaxare, nu mai devreme de luna iunie. Trump a suspendat imigrația în SUA.

Regina Elisabeta împlinește azi 94 de ani – Regina Elisabeta a II-a a ajuns la venerabila vârstă de 94 de ani. Suverana deține secretele longevității, iar când vine vorba despre sănătate, întreaga Familie Regală Britanică nu se abate de la reguli.

Kin Jong Un, în stare critică? – Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi în stare critică în urma unei proceduri medicale, au relatat marţi mai multe media, deşi Seulul nu a confirmat informaţiile asupra stării sale de sănătate, notează dpa şi France Presse.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 21 aprilie 2020”

  1. 1] Si dac-ar fi mort si ingropat de minim o saptamana NIMENI n-ar spune nimic in aparatul guvernamental al North Koreea caci , nu-i chiar o placere ca , dupa aceea , sa te lege cineva la gura unui tun dupa care sa incerce sa traga macar un obuz ! 2] Sa vedem daca mai apuca si 95 de ani iar dupa aia… mai discutam . 3,4,5, si etc : Cercel asta cred c-are nevoie de un psiholog caci l-a inebunit atentia ce ai este acordata . IPS Pimen este de-o varsta cu M.S. Elisabeta si parca-l vad ca scapa . Despre Ion Iliescu mai sti ceva caci , si asta , a cam depasit aia 80 de ani fatidici ?! Nici o veste , nici o veste ? Poate de 1 Mai… o fi bun Dumnezeu ! OMS manaca KKT nu din alt motiv ci doar ca s a nu-i supere pe chinezii care , spre deosebire de americani , n-au anuntat suspendarea contributiilor la bugetul organizatiei . Pe macaronari ai mananca in popou c-altminteri ar sta dracului la un loc . Poate s e tem si ei s a n-aiva surprizele pe care le-am avut noi in Rahova . Doar 15.000 de soldati rusi in carantina ? Pai la cata armata au aia , meritau si ei macar vreo 200.000 si nu doar carantinati ci morti de-a binelea . Din alea 482 de decese Iancule , trei sferturi dintre ” inculpati ” s-au dus pe topogan din orice alt motiv dar , NU pe motiv de COVID 19 si-o sti la fel d e bine dar… te dai ” chinez ” 8) ! Iti reamintesc cu deosebita placere faptul ca : HRISTOS A INVIAT !

    1. @Marian Adevărat a Înviat, Marian! În Coreea chiar este o situație aparte, căci, dacă este pe bune informația, la putere nu văd să ajungă decât….sora lui Kim. Iliescu este, nu mai mai niciun dubiu, Chuck Norris al nostru. OMS iubește China, da, dar la nivel de susținere financiară, China nu dă nici 20% din cât a pompat SUA în ei. Da, este adevărat că oamenii mor și din cauza de alte comorbidități, dar, cel puțin așa se spune, coronavirusul acesta blestemat le generează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *