Daraverile zilei de 15 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 15 aprilie – Donald Trump a tăiat contribuția SUA pentru Organizația Mondială a Sănătății. SUA, bilanț record: 2228 de decese în 24 de ore. Purtarea măștilor devine obligatorie în județul Constanța. România, la aproape 7000 de cazuri, dar și cu 1000 de vindecări. Ludovic Orban anunță posibilitatea ca anul școlar să fie reluat după 15 mai. Măsurile de distanțare socială ar putea fi necesare până în 2022. Turul Franței 2020 a fost amânat. OMS: ”Există 70 de vaccinuri în lucru, 3 sunt deja testate pe oameni!”. Raed Arafat:”Vârful pandemiei ar putea fi în 15 aprilie, 24 aprilie sau în mai!”.

7 thoughts on “Daraverile zilei de 15 aprilie 2020”

 1. Donald Trump de cand are opozitie in propriul partid , seamana din ce in ce mai mult cu-n tip orbit de furie ce imparte pumni in dreapta si-n stanga cu speranta ca… va reusi sa nimereasca un adversar . Le taie alor de la OMS alea 4 sau 500 de milioane d e dolari acuzandu-i de… ce-a visat el noaptea insa , uita sa le aminteasca americanilor INAINTE de-ai acuza pe aia d e la OMS ca Republica Populara Chineza este totusi un stat comunist condus de comunisti { este adevarat nu d e catre comunistii vechii garzi a lui Mao sau Den Siao Ping } iar intr-un stat SUVERAN COMUNIST CUM ESTE CHINA , NU INTRA DECAT CINE VOR AIA SA INTRE SI NU SE VEDE DECAT CE VOR AIA S-ARATE ! Spune Orban ceva despre POSIBILITATEA de-a relua anul scolar … dupa 15 Mai , pai anul este deja compromis iar POSIBILITATEA este doar o posibilitate caci nu se stie cum va evolua pandemia . Ce ne facem daca pe 15 Mai iese neamtzu c-o noua prelungire a starii de urgenta mai ales ca : POATE ? Madamme Anisie , aia ce spune in afara de-a repeta c a papagalu’ cuvintele sefilor ei ? Masurile de distantare sociala despre care spui matale { spun aia cu guvernarea , matalutza o preiei ca atare si-o arunci nemestecata } c-ar putea fi extinse pana in 2022 , alea pot fi valabile atunci cand stai la ATM sau la Banca dar nu cred ca vor putea tine carciumile { si alea de cartier pentru neamurile proaste si alea de fitze pentru lumea buna } sau metroul , ori alte mijloace de transport in comun inchise pana atunci . Pai , in secunda doi cand s-o da drumul la treaba , ai sa vezi cum n-ai sa poti arunca un ac in statiile Metrorex sau in autobuzul 335 ori in ” metroul usor ” { ala de pe Ghencea } si-atunci , despre ce “distantare sociala ” poate fi vorba !?! OMS: ”Există 70 de vaccinuri în lucru, 3 sunt deja testate pe oameni!”. Nu exista vaccin chiar daca-i lucrat la urgentza si-i testat tot asa la urgenta pe voluntari umani { mai exista si-astfel d e nebuni pe lume } care sa poata fi accesibil VIABIL , OK PENTRU FOLOSINTZA PE SCARA LARGA , MAI INAINTE DE-O PERIOADA DE MINIM PATRU ANI DIN MOMENTUL IN CARE INCEPE TESTAREA ! Ce dracu Iancule nu sti nici macar atata lucru ??? Ce spune acum Raed Arafat , peste doua ore supraliciteaza Tataru sau Orban ca sa nu mai vorbesc despre Cercel iar daca-l asculti pe Klaus Werner Johannis , OBLIGAT trebuie sa te astepti la minim un an . 8)

  1. @Marian Să știi că am stat să mă gândesc care ar fi adversarii din partid pentru Trump. Că, dacă ne uităm la ce adversar i-au pregătit democrații, și-a asigurat deja al doilea mandat.

   1. Iancule , eu sunt un om amarat { amarat in sensul ca , nu ma dau banii afara din casa } dar asta nu ma aduce automat in postura de-a fi prost si orb si-a nu vedea ce se-ntampla in jurul meu . Citesc presa de peste ocean si , chiar daca inteleg doar maxim 60-70 % din c e spun aia , PAREREA MEA ESTE CA DONALD TRUMP NU MAI ESTE DORIT LA CASA ALBA . Cine-s aia ce nu-l mai doresc acolo , asta chiar nu-i treaba mea insa , SIGUR adica , PRECIS nu-s doar democratii ! Daca doresti neaaparat desii stiu ca-i un pacat mai ales…acum , in Postul Pastilor , iti lansez un pariu : DONALD TRUMP NU VA MAI VEDEA INTERIORUL CASEI ALBE DIN POSTURA DE SEF AL EXECUTIVULUI . Dumneata , daca evenimentele vor dovedii contrariul , poti castiga un suflet pentru BOR caci , PROMIT CA MA VOI SMERI PUBLIC !

 2. In calitatea-ti de ” PARTE A BOR ” , dupa propria-ti marturisire facuta in urma cu vreo patru sau cinci ani , vreau sa-mi spui ce parere ai despre aceasta modalitate gasita de catre autoritati , de-a impartii pastii si de-a PETRECE INVIEREA DOMNULUI , da’ fi sincer Iancule !

  1. @Marian Am să redau și aici fix ceea ce am scris aseară pe Facebook: ”Cum a venit vestea Învierii în lumea Ierusalimului care tocmai Îl răstignise pe Hristos? Prin intermediul soldaților care păzeau Mormântul și care, speriați, au venit la mai marii politici și religioși ai acelor vremuri pentru a le fi cumpărată tăcerea. Așa cum Lumina lui Hristos se pogoară în diverse forme asupra Mormântului la Vecernia Sâmbetei celei Mari, așa și Învierea lui Hristos ajunge în casele și sufletele oamenilor în cele mai neobișnuite moduri.”

   1. Te contrazic si-ti recomand recitirea pasajelor din Sfanta Scriptura unde-i prezentata Invierea Domnului . Ca sa nu te chinuiesti prea mult te voi ajuta eu caci , la ce-s buni prietenii daca nu sa te ajute in nevoie ? Ioan { cel mai iubit dintre ucenici conform aceleiasi Sfinte Scripturi } cap. 20/1 si , daca vrei , n-ai decat s a citesti tot capitolul si… ce mai urmeaza : ” In ziua dintai a saptamanii { DUMINICA } Maria Magdalina s-a dus dis de dimineata la mormant , pe cand era inca intuneric ; si-a vazut ca piatra fusese luata d e pe mormant ” si…etc . Deci , nu-i necesar sa incerci sa propovaduiesti o alta Sfanta Scriptura Iancule { SPER DIN TOT SUFLETUL CA NU ASTA INCERCI SA FACI CACI , ASTA-I PRINTRE CELE MAI DE NEIERTAT PACATE DUPA HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFANT } atata vreme cat STA SCRIS CINE AU FOST PRIMELE . NU SOLDATII SI NICI MACAR UCENICII CI… FEMEILE IANCULE , MIRONOSITELE IOANE NU SOLDATII , AU AFLAT PRIMELE VESTEA CE A BUNA PE CARE APOI AU IMPARTASIT-O SI UCENICILOR . SOLDATII… AU OBSERVAT ASTA DUPA CE S-AU TREZIT DIN SOMN { dormeau ce sa faca caci , nu erau nebuni s a vegheze un mort DOVEDIT MORT } SI-NTAI S-AU SFATUIT INTRE EI IAR ABIA DUPA AIA , AU RAPORTAT CELE CONSTATATE . FARISEII SI CARTURARII , Anna si Caiafa precum si alti lideri religiosi au hoatart ce vor declara … presei . Ce mama dracului Iancule , ai uitat ca mai exista si texte scrise ? Ai uitat ca-s destui insi interesati de ele , chiar daca aia sant unii , fix ca mine 8) adica NU NIHILISTI CI DOAR , LIBERI CUGETATORI ? Iti doresc s a ai in continuare parte de-o seara cat mai buna Iancule fratioare si… RECITESTE SCRIPTURILE CACI , N-AI NIMIC DE PIERDUT CI DOAR DE CASTIGAT !!! 8)

 3. Pentru jurnalul dumitale din vremea pandemiei ia de colea o stire reala : ” Der Spiegel: Primul roman culegator de sparanghel german mort de coronavirus ” . Daca-ti pare facatura , rogu-te nu uita sa-mi spui si mie . O zi buna-ti doresc in continuare ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.