Cazul Djokovic – cine câștigă și cine pierde?

Și-a dat toată lumea cu părerea despre cazul Djokovic, nu puteam să lipsesc eu de aici. Cred că se impun câteva concluzii:

– Djokovic nu este niciun erou în lupta cu sistemul, nu este nici măcar un erou în lupta împotriva vaccinări. El și-a bătut joc, în primul rând, de poporul australian.

– Creștinul Djokovic, aproape ridicat la rang de sfânt de anti vacciniștii de la noi, mai ales, nu este cu nimic diferit de Gigi Becali. Și acesta, un alt ”creștin” de rit nou.

– Dacă reușește totuși să joace la Australian Open, sârbul va deveni, fără doar poate, inamicul numărul 1 al publicului. Care va fi nu doar ostil, ci și agresiv verbal cu el. Rămâne de văzut dacă nu se va da iar în stambă.

Mai multe, în clipul de mai jos:

3 thoughts on “Cazul Djokovic – cine câștigă și cine pierde?”

  1. Iancule ce dracu sa-ti zic dupa ce-am citit postarea ? SARUT MANA MARIA TA caci , meriti cu prisosintza asta ! Cred ca de vreo trei-patru ani incoace acesta este , cel mai bun articol al tau frate Ioane …exact asa cum scriai matalutza in urma cu…foarte multi ani cand , aveai si oarece trafic pe blog taman din acel motiv : n-aveai mama , n-aveai tata spuneai ADEVARUL chiar daca stia ca nu convine unora .Felicitari Ioane ! Felicitari Ionut Iancu ! Felicitari BLOGAREALA CU VRAJEALA !

    1. @Marian Mulțumesc pentru cuvintele bune. Da, sunt și alte subiecte de interes, Rusia mereu va avea ceva de făcut prin zonă, Kim aruncă cu rachete de zor prin Coreea, dar sârbul a reușit să ia prim planul.

  2. Inainte sa uit : Ilie Nastase { GENERALUL ILIE NASTASE } a dat iarasi o monstra din intzelepciunea si umorul caracteristice doar lui , spunand unor fatuce inarmate c u microfoanele unor posturi TV care-i solicitau insistent parerea la cazul Djokovik : “- Voi nu va puteti càca de foame si muriti de grija aluia ? ” Are dreptate Nasty caci , in vreme ce Vladimir sta cu bombardelele la granita Ukraineana { adica aproape d e noi } , presa noastra este mai interesata de ce patimeste sarbu’ la antipozi decat de ce s-ar putea s a patimim noi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *