Bun venit

Sunt Ionuț Iancu și declar că sunt cel mai încăpățânat exemplar de bărbat pasionat de politică, fotografie și oameni. Am vrut să spun, desigur, că-mi plac oamenii cinstiți și drepți, iar încercarea mea a fost, încă de la începuturile site-ului, să relev ițele încurcate ale scenei politice, sprijinind responsabil pilonii care ne-ar putea reprezenta ca atare.

Te aștept, așadar, cu articole variate (de la editoriale, la știri, pulsuri și comentarii) pe marginea subiectelor de interes, oferindu-ți o informație susținută și documentată, dorindu-mi ca locul impunerii să fie luat de dezbateri. Adept al criticii și argumentării, îți mulțumesc anticipat pentru viitoarele reacții, căci, oricât de clișeic ar părea, ideile au schimbat întotdeauna lumea și, cine știe,  poate punem împreună o cărămidă la temelia unei societăți drepte.

Pe lângă subiectele legate de politică, îmi voi desfăta orgoliul de încăpățânat cu articole personale, legate de tot ceea ce mă definește, în fond, și-mi umple viața cu frumos.

Să ne citim cu bine și să ne duelăm cu argumente!

7 thoughts on “Bun venit”

 1. Bună ziua,

  Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

  Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

  În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

  Aștept răspunsul dumneavoastră

  Toate cele bune,

  Lidia – PinkGirl.ro

 2. Salut
  Sunt Magicianul Valentino.
  Vreau sa ma ajuti cu un advertorial pe pagina ta in sectiunea marketing.
  imi poti lasa datele tale de contact pe email sau ma poti contacta la 0733247838

 3. Buna ziua, Personal de la presshub.ro.

  Numele meu este Max si va contactez din partea http://www.felamo.com Romania.

  Felanto.com este un magazin online specializat in comercializarea hainelor si cosmeticelor. Am decis sa va contactam intrucat site-ul dumneavoastra ne-a atras atentia si dorim sa colaboram cu dumneavoastra. In acest sens, Ne puteți ajuta să contactăm site-uri web adecvate și să publicăm articole care promovează http://www.felamo.com pe site-urile web?

  Asteptam cu interes un raspuns din partea dumneavoastra .

  Multumim!

  Cu stima,

  Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *