Daraverile zilei de 20 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 20 iunie – Raed Arafat: Covid 19 este o problemă serioasă!”. Autoritățile din Australia revin la restricții pentru că oamenii se sărută și îmbrățișează. Franța redeschide cinematografele și suporterii pot merge pe stadioane. Focar de coronavirus la Spitalul Orășenesc Corabia. OMS: ”Coronavirusul a intrat într-o nouă și periculoasă fază!”. Brazilia trece de pragul de 1 milion de cazuri. Focar de Covid 19 și la fabrica Kandia. Ucraina revine la izolare. Un român a câștigat în instanță dreptul de a ieși din carantină.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 20 iunie 2020”

  1. ” Cate bordee , atatea obicee ” asa s-ar putea exprima , ” plastic ” vorbind postarile din jurnalul tau de pandemie de azi . Apropos de acel tip ce-a castigat un proces cu Statul Roman . Ala l-a castigat pe buna dreptate : starea d e relaxare nu da dreptul nimanui sa te bage cu forta in carantina asa cum era pe vremea Starii de Urgenta si-a Ordonantelor Militare . Tot asa cum amarata aia de familie ce-a fost sanctionata d e catre politistii comunitari pentru singura vina ca , le-a permis copilor sai cu dizabilitati , sa se foloseasca de bunurile publice , aflate intr-un parc public cea fost deschis publicului insa locurile d e joaca pentru copii…au ramas ca si-nainte : INTERZISE COPIILOR . Asi fi curios care-a fost reactia lui Baluta primarul sectorului 4 , in urma acestei intamplari . Asi fi de-asemenea curios cum dracu de , sefii aia de la politia Locala a sectorului 4 nu i-au dat afara din ” politie ” pe aia trei nenorociti care , aveau credinta ca stiu legile si ca-s deasupra lor . Daca familia respectiva ai da in judecata… merg la pariu ca va castiga procesul cu brio deoarece nu-i vad pe bossii din Politia Locala sa-si puna popoul la bataie pentru niste imbecili ! Sti ce m-a amuzat cel mai mult si in acelasi timp m-a si revoltat in aceeasi masura ? Faptul ca ala , politistul ala local , ai acuza pe aia , mama si tatal copiilor , ca-i va amenda pentru ” tulburarea ordinii si linistii publice ” si asta in conditiile in care , in afara de pollitisti si familia aia … NU ERA NIMENI PE-ACOLO !!! Cand al voi vedea pe Baluta { cateodata mai apare si-n lume } asta am sa i-o reprosez , faptul ca politistii lui , nu-s altceva decat niste analfabeti in materie d e legi si ca-i tine degeaba pe-acolo la Primarie : ar fi inffinit mai d e folos daca ar patrula PE JOS daca s e poate , prin cartierele sectorului . Ce s a-i faci Iancule , nu toata lumea sta ca boierii in blocurile Patriarhiei !?! 8)

    1. @Marian :)) ) Asta cu blocurile Patriarhiei m-a făcut să încep săptămâna zâmbind cu tot sufletul. Știi tu să mă lovești unde trebuie :)) ) Legat de Băluță bordură, a ieșit și a făcut o postare în care ți-a cerut scuze pentru situația creată. Deși, între noi fie vorba, nici reacția acestei artiste nu a fost chiar corectă, a căutat să inflameze spiritele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *