Daraverile zilei de 22 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 22 iunie – Actrița Adriana Trandafir, confirmată cu virusul coronavirus. OMS: ”Avem un record zilnic al infectărilor”. Rata de reproducere a noului coronavirus în Germania a depășit nivelul la care poate fi ținut sub control. Focar de Covid 19 la un abator din Germania unde 50%din angajați sunt români. Spania își deschide granița. Cum vor funcționa creșele din București după redeschidere.

Chitara lui Kurt Cobain de la MTV Unplugged din 93, vândută pentru peste 6 milioane de dolari – Chitara cu care solistul formaţiei Nirvana, Kurt Cobain, a cântat la MTV Unplugged în 1993 s-a vândut pentru suma record de 6.010.000 de dolari, relatează BBC.

Azi începe sesiunea de BAC 2020 – Absolvenții de liceu susțin luni prima probă, cea de română, în cadrul examenului de bacalaureat 2020. Liceenii de la profilurile real și uman au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele la română la BAC 2020, care vor fi afișate ulterior, împreună cu baremul de corectare pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 22 iunie 2020”

  1. Am doi nepoti { am mai multi insa , astia doi au treaba ACUM cu examenele } care-si dau unul evaluarea si celalalt bacalaureatul . Amandoi au indesat la cruci intru slava acestei epidemii caci : unul a trecut la mustatza evaluarea { avea vreo trei corijente , fireste nu doar el } iar celalalt a dat ieri proba la Limba Romana si…se lauda c-a fost pe subiect , DOAMNE AJUTA ! Uite Iancule cum pandemia , aduce si oarece bucurii unora . Kurt Cobain mi-a placut , la fel cum mi-a placut NIRVANA insa…sa ma fi dat banii afara din casa si sase milioane de dolari , n-asi fi dat pe balalaica aia ! ” Cum vor funcționa creșele din București după redeschidere. ” Nu , CUM VOR FUNCTIONA acele crese ci…CAT vor functiona in conditiile in care …le stim cu totii aceasta-i intrebarea ?! Cresele… NU CRESELE , GRADINITELE cum vor functiona asta sunt curios ? Cum vor face astia de la Invatamant { nu ei ci…educatoarele , supraveghetoarele } sa-i faca pe mucosii aia de…trei sau patru ani sa mentina DISTANTAREA SOCIALA , EVENTUAL SA POARTE MASCA SI-N PLUS S A NU SE JOACE DOAR CU JUCARIA LOR FAVORITA : ACEASTA-I INTREBAREA !?! OMS poate spune cam orice acum cand s-au facut atatea dezvaluiri in ceea ce-i priveste insa , doar daca vor ajunge oamenii sa cada morti pe strazi { ca-n vremea ciumei } vor mai putea tine oamenii zavorati cu alerte ! ” Focar de Covid 19 la un abator din Germania unde 50%din angajați sunt români. ” Nu-s doar romani si nu-s 50% romani caci acel a bator este unul dintre cele mai mari din Europa si poate chiar din lume . Chiar crezi ca , un asemena gigant poate functiona doar datorita alora 1500 de romani ??? ” Actrița Adriana Trandafir, confirmată cu virusul coronavirus. ” Cine-i… ADRIANA TRANDAFIR ? Pe moment crezusem ca-i vorba despre Adriana Saftoiu si , chiar ma-ngrijorasem caci , ca orice bun crestin , port si grija curvelor din politica romaneasca . COVID ? Bine ca n-a fost confirmata cu SIFILIS TERTIAR caci COVID-ul trece mai usor . Fireste ca , acum ma gandeam la….Adriana Saftoiu . 8)

    1. @Marian Iertare pentru răspunsul întârziat, dar am fost cu mașina în service :)) ) Sper că nepoții vor primi cele mai bune vești în continuare, unul cu repartizarea la liceu, celălalt cu un bac trecut fluierând precum Caragiale :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.