Ce vuvuzela mea?

Si s-a fluierat inceputul Mondialului. Asa cum cere traditia, tara gazda a fost cea care a avut ocazia sa deschida balul. Am avut un meci interesant intre Africa de Sud si Mexic.

Trebuie sa recunosc ca ma asteptam la o victorie usoara a Mexicului, motivele fiind multiple: valoarea lotului, experienta anterioara si forma slaba a sud-africanilor..Socotelile mele nu au fost chiar bune, drept dovada ca pana spre minutul 78 sud-africanii au condus..noroc cu o exectie de barcelonez adevarat, apartinand lui Raffa Marquez.

O singura remarca la adresa publicului…fara suparare, oamenii astia sunt in lumea a 3-a lejer din punctul asta de vedere….mi-e dor de atmosfera de pe un Anfield sau de pe Bernabeu…aici, nu auzi decat sunetul vuvuzelor, sunet care m-a plictisit dupa primele 10 minute si apoi a inceput sa ma streseze.

Diseara mai avem un meci ce promite mult, Uruguay – Franta…nu ca mi-ar fi simpatici, dar mizez un 2 pentru francezi.

[imagebrowser id=8]

3 thoughts on “Ce vuvuzela mea?”

  1. Crec că greşeşti, Africa de Sud e una, Marea Britanie e alta. Nu sunt lumea a III-a, aşa sunt ei. La noi era pe bază de manele.
    Da, Allez les Bleus!

  2. @irongates: la noi mi-aduc aminte de unele momente unice cand galeria Stelei a cantat incredibil pe un viscol crunt, la meciul cu villareal…se canta, nu se sufla in niste tuburi:)
    @sim: nu ai de ce sa ma enervezi…cand joaca portugal o sa le acord o atentie deosebita :P :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *