Nationaltweetmeet – impresia de a doua zi

A fost fain ieri la Brasov, in ciuda caldurii chinuitoare. Am intalnit oameni faini, am baut o bere, am facut poze si am incercat sa socializam cat mai mult….si da, din pacate, a trebuit sa il suportam si pe zoso sau sozo (depinde cum ii place) printre noi.

Dincolo de toate parerile frumoase si de bucuria de a intalni atatia bloggeri la un loc, am de facut si 2 remarci mai putin placute, dar benefice pentru orice viitoare intalnire a noastra:

1) organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa tina cont de orice mic factor, tocmai pentru a avita situatia de ieri, cand ne-am trezit intr-un loc deloc aerisit (desi eram in aer liber), suportand cu greu o caldura insuportabila. Meteorologii au anuntat cu cateva zile inainte ce fe de vreme vom avea, deci este evident ca locatia trebuia schimbata.

2) Faza cu nota de plata a fost din nou penibila. Nu este posibil ca la o astfel de intalnire sa nu se tina o evidenta clara a ceea ce consuma fiecare. La fel cum nu este posibil si de bun simt ca la final, vazand o nota de peste 1500 ron, sa impui un minin de plata de 40 ron pentru fiecare persoana, in conditiile in care erau persoane ce nu bausera decat o apa plata…Nici in Bamboo nu consta o sticla de apa atat de mult.

In rest pentru mine a fost o experienta placuta, pe care sper sa o repet in curand. M-am reintalnit cu dragul de Chinezu (pe care ar fi trebuit sa il vedeti cum umbla cu sutele de bilete la meciuri de rugby dupa el), l-am cunoscut si pe Mache, un one man show in totalitate….plus un motiv pur si simplu personal, dar extrem de dulce :)

[imagebrowser id=9]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *