Ajutati Moldova ! update dupa prima zi

Cand am decis sa lansez aceasta campanie in online, multi mi-au spus sa ma pregatesc de o dezamagire..lumea nu va reactiona asa cum ma voi astepta eu…

Le-am multumit pentru ganduri si asa cum m-a invatat viata, am pornit la lupta. Totul a plecat de aici. Am popularizat campania utilizand toate mijloacele de comunicare si rezultatele sunt urmatoarele:

– mediatizare prin twitter: 13 RT-uri. Va multumesc tutoror celor care transmiteti mai departe mesajul nostru de sustinere pentru oamenii aflati in suferinta.

Cauza de pe Facebook: 20 membri sustinatori

Grupul de pe Facebook: 44 de membri inscrisi pana la aceasta ora.

– posturi dedicate: multumesc pentru asta Marieta, Sorina , Lilick si celor care veti mai mentiona aceasta campanie.

– preluare a bannerului: multumiri speciale Sorinei, Cristinei si lui Blogatu si tuturor celor care veti mai prelua bannerul.

Campania aceasta insa nu vreau sa se limiteze doar la o extindere in online si atat. NU…trebuie sa fie ca oamenii din online pot face din nou minuni. La un calcul cat se poate de mic, avem cel putin 60 de persoane implicate intr-un fel sau altul in promovarea campaniei. Daca fiecare donam 20 de ron, am avea pana in acest moment 1200 ron stransi dupa prima zi..asta este o suma care chiar poate conta.

Rugamintea mea cea mare este sa continuam sa transmitem mesajul nostru mai departe si sa incercam sa convingem cat mai multi oameni sa ni se alature.

Va multumesc inca o data ca sunteti oameni atat de minunati.

PS: Voi reveni in cursul zilei de maine si cu o modalitate prin care sa putem face si o contorizare a donatiilor, astfel incat sa se vada ca noi nu doar comunicam, ci si facem ceea ce ne-am propus.

3 thoughts on “Ajutati Moldova ! update dupa prima zi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *