2 penaltyuri ratate, 3 bare si un gol..

Nebunie ieri in sferturile de la CM din Africa. Germania a spulberat Argentina, Maradona e la fel de antrenor ca Gigi al nostru.

Seara, Spania si Paraguay ne-au oferit o noua mostra din dramatismul unui minut de fotbal, experimentat si cu o zi in urma. 2 penaltyuri ratate la interval de 1 minut de fiecare echipa, si un gol in care mingea a lovit de 3 ori bara inainte sa intre.

Cireasa de pe tort va fi o re-editare a finalei CE din 2008, Germania – Spania. Va fi, sunt sigur, cel mai frumos meci de la acest Mondial.

3 thoughts on “2 penaltyuri ratate, 3 bare si un gol..”

  1. Trebuia să scrii și despre arbitrajul de tot rahatul de la meciul Paraguay – Spania. Au stricat meciul, pentru că spaniolii nu meritau să se califice. Scorul corect la pauza ar fi fost 1-0 pentru Paraguay, dar ce să le faci unor tușieri care nu sunt în stare să urmeărească un meci așa cum trebuie…
    M-a dezamăgit această ediție a WorldCup din cauza arbitrajului care a greșit doar în favoarea echipelor mari atunci când acestea au avut meci cu echipe mici.

  2. @Daniel Roșca: Arbitrul a gresit rau de tot la ambele faze ale penaltyurilor, dat fiind ca si la prima lovitura au intrat spaniolii in teren, iar la al doilea imediat dupa ce a aparat, portarul paraguayului a faultat din nou. in rest nu am sesizat greseli mari.

  3. Cea mai mare greșeală a fost anularea golului pentru Paraguay, pentru că era în spatele fundașului, dar ce să le mai zici.
    Au greșit și cand au dat penalty pentru Spania, pentru că era de cartonaș roșu. Fundașul era în postură de ultim-apărător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *