Închideți România până primește aviz ISU

Dincolo de prezența atât de pregnantă a morții în viața noastră de la momentul tragediei de la Colectiv, dincolo de drama familiilor, a prietenilor, a întregii societăți, zilele acestea atât de dramatice ne relevă o Românie despre care cu toții vorbeam mai mult sau mai puțin șoptit: România ce a fentat normele de siguranță și a apărut în lume nepregătită.

Cifrele sunt de-a dreptul șocante:

– doar 7% din școlile românești au aviz ISU

– doar 2 din peste 400 de grădinițe particulare din București au aviz ISU

– Arena Națională, ce a găzduit inclusiv o finală de Europa League, funcționează de 5 ani fără a avea aviz ISU

Și astea sunt doar datele care au iești acum la iveală. Situația este, nu am nici cel mai mic dubiu, mult mai grave. Ca o glumă amară, ce rost mai avea să ne speriem de sirienii care ar fi venit pe post de teroriști pe aici, suntem perfect capabili să ne aruncăm singuri în aer.

isu

3 thoughts on “Închideți România până primește aviz ISU”

  1. mai gogule accidente de felul acesta se intimpla peste tot in lume .vezi accidentul nuclear dim japonia care a avut loc in urma unui cutremur puternic ce a afectat aceasta tara .daca aia nu au avut avize luate pe bune….problema este ca la noi acest accident a venit pe fondul unei situatii politice incordate dintre presedinte si ponta.si mai este ceva:lumea este profund dezgustata de viata de zi cu zi .este scirbita de tot ce este organ de conducere in general. oamenii nu mai vor sa auda vorbita limba de lemn a democratiei care predica austeritatea si traiul fara banii pentru consumul de zi cu zi al individului.cum ar spune romanul inainte aveam bani dar nu aveam ce cumpara ,acum nu avem dar ne uitam cu jind prin vitrinele luminate cu neon de prin supermarketuri. avem un capitalism sublim care ne minte cu nerusinare.si timpul trece si oamenii trec prin viata si nu se aleg cu nimic pardon unii se aleg cu prea mult ca de unii au cum ar spune din nou romanul simplu” ghinion de nesansa”.oare v-a reusi presedintele sa faca pace sociala adica sa impace si capra si varza /greu de spus/

  2. Avizele ISU , nu-s date d e sergentii majori ci de….maiori , colonei si generali ca numai gura lor trebuie s a manace o paine deci , pana sa inchidem Romania Iancule…hai mai bine ca aia platiti pentru asa ceva adica , tipii de la ANAF sa-si arunce un ochi { daca au sange in instalatie fireste } asupra proprietatilor detinute de acesti detinatori de apostile , de acesti tipi ce dau aprobari in functie d e interesele lor si-ale familiilor lor sau de ” cerinte “si nu in functie gradul de periculozitate pe care aceste locatii , pentru care ei dau aviz , il reprezinta pentru vietile noastre , ale mitocanilor d e rand 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *