Războiul lui Crin Antonescu cu B1 şi Evenimentul Zilei

Pentru cei care urmăresc de mult timp activitatea politică a lui Crin şi prezenţa lui în spaţiul public, sunt de notorietate atacurile sale cu cei de la B1 şi Evenimentul Zilei.

Nu cred că are rost să discutăm motivele. Este evident că din momentul în care Crin a devenit principalul oponent politic al lui Băsescu, mass media apropiată portocaliilor l-au luat la ţintă pe liderul liberal. Dacă stăm să ne gândim la ce atacuri mizerabile au fost în campania pentru prezidenţialele din 2009 (mă refer aici la mizeria cu sinuciderea soţiei, menţionată chiar de beţivul de la Cotroceni) putem spune că înţelegem scârba lui Crin faţă de aceste pseudo instituţii media.

Că atât labe1 TV şi fiţuica tristoiană evz îşi trăiesc mizeria scriind doar de Crin poate fi trecut cu vederea. Până la urmă atacurile lor de acum se referă la nişte subiecte de 2 bani: Crin doarme prea mult, Crin e absent, Crin face aia sau nu o face. Oricât se chinuie portocalii să găsească subiecte grele pentru liderul PNL, totul e în van.

Dar când atacurile devin mizerabile, avem aici exemplul Mircea Diaconu, este clar că lucrurile nu mai pot continua aşa. De exemplu, nici până astăzi, “marele” ziarist Andrei Bădin nu a lămurit faza cu scuipatul. Nu a m văzut proba video, nu am văzut flegma pe faţa ziaristului.

andrei  badin mircea diaconu scuipa

Şi exemplele pot continua: urmăriţi activitatea online a unuia ca Vlad Petreanu. Între două pişcoturi înghiţite pe nerăsuflate şi o bere gratis de la Birta, toate preocupările acestuia sunt de a ataca tot ce nu e portocaliu. Pentru că e grea viaţa de familie, totul costă.

Iar reacţia de ieri seară a preşedintelui PNL, cea mai virulentă de până acum, este întemeiată. Dar întrebarea este: e suficientă această atitudine? Eu cred că nu.

Sincer, dacă aş fi în locul lui Crin Antonescu, aş institui un boicot total asupra acestor 2 portavoci portocalii.

Oricum, cei care se uită şi apreciază aceste 2 caricaturi media nu au nimic în comun cu oamenii cărora li se adresează Crin. Până la urmă, atât B1 cât şi Evz ţin de haznaua portocalie, una care pute din ce în ce mai rău.

4 thoughts on “Războiul lui Crin Antonescu cu B1 şi Evenimentul Zilei”

  1. Bine ca nu esti in locul lui Crin ! Mie-mi pare rau ca Antonescu nu se duce { de fapt se evita invitarea lui } la nici o emisiune unde sa-l aiba drept partener de discutie pe Andrei Badin…sa vezi cum i-ar rupe gura fraierului !

  2. Da deci m-am consultat cu fiul meu deci Andrei deci concluzia deci Crin este o personalitate marcanta a lumii contemporane, deci parerea mea ca ar putea candida si castiga postul de Presedinte al Globului Pamantesc si chiar Calea Laptee. Deci o mica rugaminte as avea, deci sa inchidem dosarele de politie politica deci ale mele si ale fiului meu, plus o troita maramuresana in curte la TNL ca sa aiba Andrei pe ce sa mictioneze cind vine invitat de onoare la sedinta.
    Multumesc deci anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *