Gherghina, eroina neamului

Că cei de la Antena 3 par a fi cei mai proști de pe pământ, nu mai e o noutate. Dacă de la Gâdea, pastorul proștilor sau de la Badea, cea mai retardată maimuță, chiar nu aveam nicio așteptare, sunt oameni în Antena 3 de la care eu chiar aveam niște așteptări, niște pretenții.

Mă gândesc la un Radu Tudor, la un Răzvan Dumitrescu, oameni pe care eu îi consideram inteligenți și jurnaliști. Ce mult m-am înșelat. După ce ne-au scos din joben atâtea personaje expirate, în genul senatoarei greviste, a retardatului de e acum ministru pentru românii din diaspora,  pe care apoi le-au cocoțat prin Parlament sau prin Guvern, Cangrena 3 ne-o propune acum pe tanti Gherghina de la Nana, un fel de Elisabeta Rizea pentru nivelul intelectual al unor imberbi ca Gâdea, Badea, Ciuvică.

Nu am avut puterea să mă uit la emisiunea de aseară, pur și simplu am dezvoltat o reacție vomitivă, de autoapărare, față de ceea ce se dovedesc a fi salariații lipsiți de demnitate ai lui Voiculescu, da, turnătorul. Sincer, cred că a venit timpul ca Antena 3 să dispară, sper ca acest lucru să se întâmple imediat ce îl bagă pe Voiculescu la pușcărie.

Adică săptămâna viitoare.

gherghina

4 thoughts on “Gherghina, eroina neamului”

  1. Dna Gherghina de la “Nana”este taranca indreptatita sa-si salveze palma de pamant primita de la strabuni sau in mod legal.Atitudinea ei vehementa in fata nedreptatii pe care o acuza,este un gest care reprezinta sutele de mii de tarani care si-au pierdut proprietatile in mod abuziv sau in mod inexplicabil.Cu un taran care vrea sa-si arate nemultumirea NU SE TRANTESTE DE PAMANT!cu atat mai mult cu cat este vorba de o femeie!

    1. @stoicarodica Ai dreptate pana la un punct. Hai sa vedem cat de luptatoare pentru pamant o fi tanti Gherghina. Oricum, mizerabil gestul aluia de a o tranti la pamant. Ala trebuie sa faca puscarie !

  2. O fi, nu o fi aranjament? Cert este ca filmarea, chiar daca este facuta de Antena 3, este reala. “Doamna” Udrea nu avea oare bani sa-si plateasca niste bodyguard-zi? Trebuia sa apeleze neaparat la huidumele alea, la care “muschii mei minte nu are”? Ca Gherghina este o betiva sau nu, nu are nici o importanta. Ca avea Gherghina ce vorbi cu udrea sau nu – nu se stie, dar udrea are nevoie de multe ca Gherghina pentru ca are nevoie de voturile Gherghinelor, mai ales cind este vorba de voturi pe liste ca acum si mai ales ca vrea sa mai si cumpere teren la Nana si sa-l mai si lucreze. O sa lucreze terenul de la Nana cu cei veniti din Roman? ???!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *