Daraverile zilei de 22 mai 2019

Pleacă Telekom din România? – Unul dintre marii operatori de telefonie mobilă din România ar putea să se retragă. Acesta ia în calcul să își vândă operațiunea din țara noastră. Se pare că discuțiile ar fi apărut imediat după celebra OUG 114/2018, numită de guvern ”ordonanța lăcomiei”.

Jamie Oliver, aproape de faliment – Lanţul de 25 de restaurante pe care bucătarul Jamie Oliver le deţine în Marea Britanie a intrat în insolvenţă.

Ce mai învață copiii americanilor? Să tragă cu arma! – Ar trebui lăsaţi copiii de 6 ani să tragă cu arma? Americanii sunt de părere că “da”, iar drept dovadă este un bărbat din Carolina de Nord, care le predă celor mici lecţii de tras cu arma.

CCR discută azi sesizările PNL și USR legate de modificarea Codurilor Penale – Sesizările depuse de către PNL şi USR la legile prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală se află, miercuri, pe ordinea de zi a Curţii Constituţionale a României (CCR). Partidele susţin că s-au adus peste trei sute de modificări ”nocive” care încalcă statul de drept, Constituţia şi recomandările structurilor europene.

Călugării belgieni readuc la viață  bere veche de 200 de ani – După o pauză de 220 de ani, un ordin de călugări din Grimbergen Abbey, Belgia, au reînceput producţia unei beri populare în perioada medievală, după ce descoperit în arhive ingredientele şi metodele originale.

Cristina Neagu rămâne la CSM București – Jucătoarea de handbal Cristina Neagu a afirmat, marţi, într-un mesaj postat pe un site de socializare, după ce a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti, că a decis să rămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.