Zâmbește, lumea e a ta !

Cel din care s-au născut neamurile. Cel din a cărui coastă a răsărit lumii Eva, femeia, cea care acum este regina acestui univers. Cel care a luptat cu vitregiile vremurilor și a știu să treacă peste ele. Cel care a descoperit focul, cel care a fost născut să vâneze. Cel care a descoperit roata, cel care s-a folosit de fier ca să trecem prin cele mai negre vremuri.

Cel care apoi ne-a luminat viața și ne-a electrizat-o, la propriu și la figurat, prin descoperirea electricității. Cel care s-a gândit la noi și văzând că lumea e mare și noi obosim repede, a adus lumii automobilele. Și nu s-a mulțumit cu atât. A cucerit aerul, munții, marea și într-un final, spațiul.

Bărbatul, cel care a pornit revoluții și războaie, fie că erau doar pentru amorul propriu, pentru amorul vreunei femei fatale sau pentru ceea ce el credea că e credință. O ființă atât de complexă, dar și sensibilă, cei de la Holograf știu mai bine, nu degeaba spun ei că și băieții plâng câteodată.

Bărbat pe care dacă vrei să îl pui într-o situație din care să nu mai iasă, atunci îl pui în fața unei mese de călcat, îi pui în mână mașina de călcat sau fier de calcat  și îl vei vedea cum tot ADN-ul său, construit să îl ajute să supraviețuiască în cele mai grele condiții, nu îi mai e de nici un folos. Am trecut cu toții prin momente în care am fost nevoiți să ne călcăm singuri cămășile. Să ridice primul piatra cel care e fără de cute, cel care a reușit să calce o cămașă în mai puțin de două ore, cel care nu s-a ars niciodată cu fierul de călcat sau cel care nu a decis, fie și pentru o singură dată în viața ta să plece cu o cămașă șifonată, spunându-le tuturor că așa e din producție.

Lăsând gluma la o parte, nu vreau să fiu acuzat de misoginism sau de faptul că iau în râs tagma bărbaților perfecți, cei care fac și stop pe piept într-un meci de fotbal, care pot și să lăcrimeze timid la scena naufragiului din titanic pentru ca apoi să se așeze în fața mesei de călcat și să termine totîn timp record.

image

Probabil că există și ei. Mai mult ca sigur ei sunt idealul tuturor doamnelor și vor fi cei care vor duce specia noastră către un nou mileniu. Dar până atunci, să nu ne înverșunăm prea mult și să privim acest text cu amuzament. De ambele părți.

La fel cum există acum și periuta de dinti electrica cu un pret incredibil, fie că vorbim de Sony flexcare platinum sau simplul sony flexcare. La fel ca și evoluția bărbatului și evoluția lor este una incredibilă. Și care îți transformă zâmbetul în cea mai letală armă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *