Ziua Revanşei

Cam asta trebuie să fie ziua de azi. Acum un an, pe 6 decembrie, Băsescu ne anunţa triumfător că: “Un fleac, i-am ciuruit”. Şi da, ce ne-a mai ciuruit…

Dar acum e rândul nostru. Le este frică. Ştiu clar că furia mulţimei poate fi fatală. Mai ştiu şi faptul că deşi mimează unitatea de monolit, pedeliştilor le este frică de ce vor face unii parlamentari ai lor.Moţiunea de cenzură se joacă. Vorbim doar de între 2 şi 4 voturi necesare. Este posibil ca prezenţa masivă a protestatarilor să fie factorul care va schimba balanţa voturilor.

Voi încerca să vă ţin la curent cu toate detaliile legate de ziua de azi. O zi ce se poate dovedi istorică pentru noi.

Update 1: Ora 12: a început citirea în plen a moţiunii. În timpul acesta manifestanţii se îndreaptă spre Parlament.

Update 2: Ministrul Igaş a interzis survolarea spaţiului aerian al Bucureştiului de către elicopterele televiziunilor !!!!

Update 3: ora 12:45 – a început să vorbească Boc. Acelaşi text papagalicesc şi idiot…cred că a păstrat textul vechi, citit la precedenta moţiune. Mult mai interesant este alt aspect. La loje au primit peste 200 de invitatii membrii “Ligii pentru Preşedinte”, organizaţie care cică: “apără “integritatea morală, imaginea instituţiei preşedintelui”, după cum spune preşedintele ei, George Codreanu…

Update 4: au început să vorbească reprezentanţii grupurilor parlamentare. deocamdată eşalonul 2: Blaga, Corlaţeanu. Afară se strânge din ce în ce mai multă lume, acum sunt peste 50.000.

Update 5: Discurs Crin Antonescu: “Ceea ce contează astăzi este decizia. Este oare salariul unui profesor boala de care trebuie să vindecăm ţara? Este salariul unui poliţist principala boală a ţării? Aţi ajuns să vorbiţi despre o reformă abstractă, aplicată unei naţiuni abstracte. Domnule Boc, dumneavoastră sunteţi primul asistat al ţării. Dumneavoastră conduceţi o organizaţie de tip feudal, bazată nu numai pe legături de bani, ci şi de sânge. Ce aţi făcut cu instituţiile fundamentale ale statului?”

Update 6: ora 15:15 – oamenii încearcă să spargă cordonul de jandarmi şi fortează accesul în Parlament.

Update 7: ora 18:00 – moţiunea a picat. Nu s-a reuşit atragerea nici măcar a unui pedelist mizerabil care să voteze. Nici ungurii nu au făcut un singur gest de dizidenţă. În stradă au mai rămas jumătate din cei care au venit iniţial. Asta în condiţiile în care din cei 80.000 estimaţi, abia au venit 45.000.

O ţară de căcat. Vă meritaţi soarta idioţilor ! Staţi în greva foamei şi muriţi ca proştii, că până la urmă asta şi vor ăştia de la voi.

One thought on “Ziua Revanşei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *