Ziua K – ziua lansării lui Klaus Iohannis

Astăzi, începând cu orele 11, în Piața Victoriei, la sediul guvernului incompetent Ponta Victor Viorel are loc un miting organizat de ACL, miting care, practic, reprezintă începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Urmează o perioadă grea, eu, unul, nici măcar nu mai încerc să îmi imaginez ce campanie mizerabilă a pregătit PSD-ul. Nu cred că vor avea o limită. Eu sper doar ca noi să mergem în continuare pe același tip de campanie pe care ni l-am propus de la bun început: o campanie fără fumigene, fără pomeni și promisiuni electorale mincinoase. O campanie în care să mergem și să le vorbim oamenilor despre adevăratele proiecte, despre adevărata schimbare a unui regim Băsescu nociv, nu cu un Ponta și mai nociv sau cu o Elena Udrea continuatoare a mizeriilor băsiste, ci cu un model de politician care, cel puțin până acum a dovedit că politica de succes poate să fie și cea a vorbelor mai puține și a faptelor mai multe.

PS: Pentru cei care nu puteți ajunge astăzi la Victoriei, aveți mai jos un link unde puteți urmări live toată transmisia evenimentului, pe toată durata celor 90 de minute estimate.

Adresa Live stream: http://iohannis.live2web.ro/

iohannismesaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.