Ziua Internațională a libertății presei

E plin onlineul românesc azi de declarații de dragoste pentru presă. De mărturisiri ale celor care se simt ziariști până în măduva oaselor, dar pe care îi bate la fundul gol virgula dintre subiect și predicat.

Nu e nicio diferență între ei și cei care cred în Zâna Măseluță. Pentru că au crescut șansele să dai de ea mai degrabă decât de un ziarist pe bune. Am devorat presa pe pâine dintotdeauna. Am prins vremurile cu Adevărul lui CTP și Tinu, România Liberă cu Petre Mihai Băcanu. Am citit și Cotidianul, Gândul, Evenimentul Zilei. Atunci se făcea presă. Ăia erau ziariști.

Cei care vă considerați ziariști azi și vă plângeți de libertatea de exprimare, sunteți în mare măsură, caricaturi ce cerșesc pe la nunți și înmormântări de interlopi.

În mod sigur nu azi e ziua în care să fiți sărbătoriți.

libertatea presei

5 thoughts on “Ziua Internațională a libertății presei”

  1. ionut . presa nu este cu adevarat libera . Cabinetul doi a fost inlocuit de alte institutii.Daca esti platit scrii ce doreste sa auda cel care face plata.Poti critica cu adevarat doar stapanul care nu te mai plateste …..ziaristii independenti sunt foarte putini.

    1. @MARIAN sau ziaristii independenti nu mai sunt deloc. Pana si marele Tolontan are limitarile lui.

  2. Tolontan este o interfata intre servicii si presa asa zis normala.Ce tu nu te-ai prins ?.Este omul care te tragea de limba la coada la carne pe timpul lui nea Nicu.

  3. ionut te invit apropo de Tolontan sa te uiti pe pagina gsp .ro si sa ma lamuresti si pe mine ce inseamna Convergent Media compania care editeaza gsp.Cum naiba o gazeta declarata de sport ajunge sa fie interesata de concentratia detergentilor din spitale sau de nu stiu ce caz de coruptie .Ceva este putred .Ceva nu se leaga .Ceva nu este normal.Da …uite daca tu consideri asta normal…adu argumente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *