Ziua când politica românească s-a vindecat de cancer

Crin Antonescu: “Mandatul meu politic, visul meu, este să fac să dispară PDL ca partid politic”

Pentru mine, ziua de ieri a fost una din cele mai frumoase, dacă o leg de evenimentele politice. Ceea ce s-a întâmplat în PDL este victoria noastră, a tuturor celor care am înţeles că existenţa pe scena politică a unui atfel de partid este mai periculoasă decât un cancer.

Elena Udrea: “Mi-aţi cerut să vă numesc amantele în funcţii. Fiecare din această sală ştiţi unde s-au dus banii de la Minister”

Florea către Anastase: “Te crezi la discotecă? Te-am pus şefă la Cameră ca să numeri bilele, nu să îţi baţi joc”

Acestea sunt doar două din declaraţiile care ar trebui să atragă atenţia autorităţilor. E un moment prielnic, ţinând cont de degringolada portocaliilor.

PDL a adus mizeria la rang de lege. A adus furtul la cote neîntâlnite nici măcar pe vremea unui Năstase, despre care toţi spuneau că a fost regimul cel mai corupt.

PDL este construcţia care a adunat în ea toate non valorile.

PDL este monstrul cu chipul lui Băsescu imprimat până la ultima fibră a sa.

Ca atare, faptul că în acest moment această monstruozitate îşi trăieşte ultimele clipe este reconfortant.

Şi un mesaj pentru toţi băsiştii agitaţi, care pe la toate televiziunile spuneau că nu trebuie lăsat PDL să dispară, căci dreapta românească are nevoie de Boc, Udrea sau Anastase ca lucrurile să fie bine: va veni şi ziua când vom curăţa şi spaţiul public de voi, nişte jeguri care aţi infectat toată societatea cu limbile voastre pline de….

Udrea-Anastase

5 thoughts on “Ziua când politica românească s-a vindecat de cancer”

  1. Sa piara dar uite cum croseteaza securitatea uita-te la marii beneficiari ai banilor tarii Falca Scripcaru si Florea atentie marita fiindca se pregateste alta echipa cu ochi albastri pentru Romania! Atentie, atentie,atentie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *