Zile și nopți, an de an în București

Anul e pe ducă. Şi nici nu ştiu când a trecut  atât de repede. De fapt, nu prea mai reuşesc să înţeleg când trece timpul atât de repede. Parcă acum câteva zile ne bucuram de vară, de bălăceală, de berea rece, pentru ca acum deja să aud cum lumea se grăbeşte să cumpere bilete la concerte lui Bănică, de Crăciun. Preocupaţi numai de cum să muncim mai mult şi mai mult pentru a ne asigura cât de cât nişte venituri decente, uităm de faptul că avem o singură viaţă şi că aceasta trece necruţător pe lângă noi. Iar când vrem să ne bucurăm de ea, constatăm că nu mai putem și că toate planurile noastre au venit prea târziu.

Eu sunt, nu am nici cel mi mic dubiu, repetent la capitolul concediu şi distracţie. Nu prea îmi mai aduc aminte de când nu m-am mai bucurat de o pauză așa cum merită. Cred că de pe vremea şcolii. Nu am apucat să ajung nici la Mamaia, să mă bucur de Suleyman Mazăre sau de toate fiţele de pe acolo. Nici la munte nu am reuşit să ajung, mi-am reprogramat drumul pentru  ianuarie. Ca atare, iarna mea înseamnă Bucureşti şi doar câteva mici evadări de weekend.

image

Dacă totuși nu ai șansa de a evada din București, nu dispera. Capitala reușește, de fiecare dată, să fie la înălțime din toate punctele de vedere în ceea ce privește distracția. Ai nevoie doar să te înarmezi cu revista Zile si Nopti, cel mai bun ghid de distracție pentru capitală. Și totul va deveni mult mai simplu, fie că tu cauți cele mai bune baruri sau cluburi, unde să petreci până dimineață, fie că e duminică și preferi o cafenea sau ceainărie, unde să te relaxezi.

Ca să nu mai vorbim de concertele viitoare sau spectacole de circ care atrag în fiecare weekend mii și mii de oameni. Pentru că asta este, nu toți avem șansa de a putea să ne rupem de joburi cu săptămânile și să plecăm într-o evadare care să ne reîncarce bateriile cu energia de care avem nevoie pentru a o lua de la capăt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *