Zane, un om, un suflet si o viata…

Nu prea mai sunt genul care sa fie emotionat de orice…am trait multe, am trecut prin multe si astfel mi-am cicatrizat de multe ori sentimentele. De data asta insa nu pot..Traiesc de cateva zile emotia unei minuni, descopar niste ingeri printre ingeri si in acelasi timp invat sa valorizez cu adevarat importanta vietii…
Daniel, eu nu te stiu..nu am avut placerea inca de a te cunoaste, dar sunt sigur ca esti un om minunat…asa mi-au povestit si zanele despre tine, razbate asta si din solidaritatea care s-a creat in jurul tau. Vreau sa stii ca imi pare rau ca nu am eu puterea de a te ajuta si de a te trimite de maine la operatie astfel incat sa treci cu bine peste situatia asta si din vara incolo sa ne inviti sa ne jucam alaturi de bebele tau si sa ne bucuram alaturi de viata, alaturi de tine. Dar daca nu pot eu, impreuna cu Zanele si cu toti oamenii care s-au alaturat acestei campanii sigur vom reusi sa invingem pesimismul si lipsa de speranta, legate ca o piatra de moara de acest popor.

Am vazut gesturi extraordinare care au insotit apelul la solidaritate cu tine…ma alatur si eu acestora si folosindu-l pe dragul de Chinezu ca si model anunt:
– licitez si eu blogul meu si ofer spatiu de promovare celui care va oferi suma cea mai importanta, spatiu de publicitate ce consta in bannere, posturi si promovare non-stop pe twitter si facebook. Si ca un bonus, celui care liciteaza cel mai mult ii ofer si serviciile mele,expertiza mea in zona de marketing politic si mass-media, timp de 2 luni, in fiecare weekend…Iar daca castigatorul are si copilasi, imi ofer si serviciile de babysitter…sunt un as al copiilor:)

PS: Ii multumesc din suflet doamnei Lucia Verona, care s-a alaturat eforturilor noastre si a preluat bannerul de promovare.
PS2: Mesaj pentru Zane: Oana, Anca, Mika, Diana, Irina si Ruxandra – sunteti cele mai frumoase, dulci si minunate zane din lumea asta..Daca lumea ar fi macar pe jumatate creata din suflete ca voi, probabil ca Raiul s-ar muta pe Pamant, iar Dumnezeu si-ar muta locasul Sau cel Sfant din Cer, alaturi de noi..Va multumesc ca existati !

8 thoughts on “Zane, un om, un suflet si o viata…”

 1. Ma minunez pe zi ce trece… cati oameni minunati am in jur. Iti multumesc, Ionut. Multumiri si doamnei Lucia Verona. Suflete frumoase

 2. Online guitar lessons are a great way to learn guitar. Cheaper and more convenient than private studio lessons, the technology is now at a point where the difference in quality is nonexistent and actually has many advantages.
  [url=http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=2514060]Online Guitar Lessons[/url]

 3. This might be a bit off-topic but I believe there are a lot of smokers here on http://www.blogger.com. I decided to find a good vendor of electronic cigarettes. I'm done with paying so much for tobacco cigarettes.A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokef.html]G Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
  "Green Smoke offers supreme Electronic cigarettes with disposable cartridges that produce the highest smoke volume in the industry. With a variety of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented product offers convenience and performance that is unmatched. G Smoke products have been independently tested for safety."
  I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this e-cigarette?

 4. Hi there people, I just signed up on this incredible online community and wished to say hello there! Have a magnificent day!

 5. [url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

  [url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *