Vuietul care îl spulberă pe Ponta..

21 Decembrie 1989 – ascultând de sfaturile camarile sale, în ciuda situației explozive din țară, după ce s-a aflat de masacrul de la Timișoara, Ceaușescu își comandă un miting faraonic, care să îi reconfirme puterea absolută și care să îi permită să înăbușe focarele de Revoluție ce riscau să cuprindă țara.

Ce s-a întâmplat, știm cu toții deja. Mitingul a fost finalul regimului Ceaușescu, care a fugit cu elicopterul de pe sediul CC. Vuietul pieței, clipele de groază ale cuplului Ceaușescu și celebrul ”Ole, Ole, Ceaușescu nu mai e !” sunt momentele care au definit eliberarea poporului român de sub regimul comunist.

20 septembrie 2014 – ascultând de sfaturile camarilei sale, în frunte cu Dragnea, Victor Viorel Ponta își organizează un miting faraonic, pentru a-și lansa pentru a treia oară candidatura la președinție și pentru a-și sărbători ziua de naștere. Vuietul străzii din 1989 este înlocuit acum cu vuietul mediului online, mai virulent ca cel din 1989.

Cei care au trăit vremurile comunismului nu rămân indiferenți la această odioasă manifestare, ce aduce aminte de paradele de 23 august sau de paradele din Coreea de Nord. Vuietul acesta este, cred eu, cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

La fel cum în 1989, acel sunet asurzitor din Piața Revoluției avea să creeze acel haos, acea panică necesare pentru a stârni lumea și a declanșa Revoluția, la fel cred că acest vuiet de ieri a fost acel element necesar pentru a stârni în sufletele românilor teama de ceea ce urmează să se întâmple dacă Victor Ponta ajunge președintele României. Astfel că lumea va ieși la vot !

Mulțumim, PSD, că ne-ați arătat încă o dată fața voastră hidoasă ! Mulțumim, Ponta, că ne-ai confirmat ceea ce mulți dintre noi știam deja, anume că tu vei fi un rău mai mare decât Băsescu.

Închei cu un clip care arată cel mai bine ceea ce s-a întâmplat ieri. Și care ar trebui să ruleze non stop, pentru opoziție, până la finalul alegerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *