Vreau şi eu ce fumează Dan Diaconescu

Şocat probabil de ultimele scoruri din sondaje, unde PPDD a revenit la un procent dintr-o cifră, undeva în jur de 7-8%, deci cu şanse mici să conteze în Parlament, Dan Diaconescu a aruncat pe piaţă toate armele sale halucinogene.

Cum zapam eu acum câteva seri să văd ce se mai dă pe la televizor, ajung, din greşeală, pe OTV.

Unde trona scris mare, să vadă şi ţaţa Maria din Fundata:

“VREŢI CA PARTIDUL POPORULUI SĂ CUMPERE OLTCHIM?”

După câteva binemeritate minute de râs singur prin casă, mi-am dat seama că sunt mulţi oameni în ţara asta care cred tot ce spune papagalul ăsta.

Acelaşi papagal care azi declara prin presă: “Nu vom vota nici un guvern USL nici un guvern PDL şi vom aduce România în situaţia Greciei, care nu a avut guvern vreme de luni bune”. Ce uită să spună coşul de gunoi al lui Tolea este că în Grecia echilibrul parlamentar era la limită, ceea ce nu va fi cazul la noi. Nu cu PPDD.

Eu, dacă aş fi votant cu creier al PPDD (ştiu, este imposibil) l-aş întreba pe acest jeg mic: cum vii tu acum să spui că prima măsură a PPDD când va lua puterea este să îl suspende pe Băsescu, când la referendum tu ai decis să îl susţii pe Băsescu şi nu ţi-ai chemat oamenii la vot?

51c7e1c124e438d841d8587d6385f27d

6 thoughts on “Vreau şi eu ce fumează Dan Diaconescu”

 1. Titlurile despre care vorbim le gasim pe tot locul,chiar si la tv-urile care “se respecta” :)
  Nu trbuie subestimat romanul:el poate”cobori”stacheta atit de …jos :( .Vorbesc de posibilul ..procentaj din 2cifre care oricum nu-i vor ajuta pe pepede-i.
  UDMR are cifre mult mai mici si uita ce au putut …face in Romania :)

 2. Marea pacaleala.Pacat de bietul roman !Partidele istorice PNL,PNTCD sunt partide istorice constant vanate de forte potrivnice,dar sunt partide puternice prin insusi definirea lor.

 3. Mmm … nu stiu ce-a facut PPDD la referendum. E drept ca nu am auzit sa-si indemne simpatizantii sa voteze, dar nici sa boicoteze … poate sunt eu mai prost informat, dar, daca este asa, 90% din tara este la fel. Hai, nu 90, dar 75%, cu siguranta.
  In alta ordine de idei, ce-a facut UDMR la referendum (si, desigur, daca nu ar fi fost rezultatele din judetele cu populatie maghiara compacta, ne-ar fi fost foarte greu sa aflam … si sa demonstram)?

  1. @Adrian si in cazul UDMR avem raspunsul: judetele cu cea mai mica prezenta la vot sunt judetele unde UDMR isi are bazinul electoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.