Vintage este din nou la moda

Cand mi-am deschis barbershop-ul, am dorit sa ofer clientilor o experienta pe cat se poate de autentica facandu-i sa se seimta ca intr-o frizerie de odinioara. Am achizitionat oglinzi si scuane aferente anilor ‘50 si ‘60 dar, cel mai important, am reusit sa pun parchet care sa reflecte perioada de glorie a barbershop-urilor.
Am cumparat parchetul de pe Parchetpeviata.ro unde am gasit modelul de parchet Shoreline White 3S. Acesta este un parchet alb vintage care se imbina de minune cu restul frizeriei. Lemnul folosit pentru acest parchet este stejar iar finisajul este dat cu lac trafic.
Parchet Triplu Stratificat Shoreline White 3s a1
Grosimea lemnului nobil, din care este fabricat parchetul, este de 3,5 mm, o grosime suficienta pentru a face fata traficului intents din salon dar si urmelor de praf sau zgarieturilor. Printre multele avantaje pe care acest parchet le prezinta, este ca nu necesita tratament special iar petele de vin si suc se curata foarte usor. Imbinarea placilor se face astfel incat devin invizibile, dand impresia ca tot parchetul este format dintr-o singura bucata. Dupa ce am montat parchetul, am obtinut o planeitate perfecta, datorita placilor taiate in mod egal si a grosimii de 3,5 mm.
Sunt foarte multumit de acest produs, deoarece culoarea deschisa a acestui parchet da impresia de spatiu si curat.
Clientii se simt foarte bine in barbershop-ul meu, deoarece parchetul le induce o senzatie de serenitate asemanatoare unei case de vacanta.
Parchetpeviata.ro este alegerea mea numarul unu de cand am achizitionat acest parchet, deoarece m-am convins ca produsele lor, de inalta calitate, nu sunt facute doar sa reziste ci si sa ofere si un aspect spectaculos.
Recomand produsul tuturor, in special celor care vor sa creeze impresia unei locuinte sau aunui salon in stilul vintage minimalist.
Datorita aspectului placut pe care acest parchet il creeaza nu este nevoie ca utilizatorul sa incarce incaperea cu prea multa mobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.