Victor Ponta, continuăm desconsiderarea Parlamentului?

Tocmai l-am auzit pe primul ministru al României cum anunţa cu voioşie că a decis ca pentru Legea Proprietăţii, Guvernul să îşi asume răspunderea.

Şi nu pot să nu mă întreb, începe şi Ponta o competiţie cu Boc, să vadă care din ei e campion la legi care trec fără a fi discutate prin Parlament la modul cel mai serios?

Cu o majoritate precum cea de azi, mie mi se pare o desconsiderare a rolului Parlamentului într-o democraţie să treci legile pe furiş. Speram să nu fiu nevoit să spun asta şi despre un guvern al nostru.

Ponta-Victor

2 thoughts on “Victor Ponta, continuăm desconsiderarea Parlamentului?”

 1. Este o abordare corecta a lui Ponta! Parlamentul nu are nici expertiza si nici completenta necesara sa se pronunte pe acest subiect.
  Vorbim de un drept incalcat (al proprietatii) acum niste zeci de ani si care in continuare este incalcat incusiv de actualii parlamarlani.Ex: casele RAPPS. In loc sa se restituie in natura aceste case proprietarilor de drept, se prefera inchierere pe nimic catre politicienti in schimb, eu si tu (daca esti salariat) vom plati despagubirile pentru cei ce sunt nedreptatiti.
  De ani de zile nu s-a facut nimic asa ca era momentul ca cineva sa-si asume si sa ia o decizie. De aceasta data, Bravo Victor!

 2. @frone

  mai usor cu PSD-ul pe scari. Parlamentul nu are expertiza si competenta? Hai ca asta-i tare. Ai gandit-o mult?

  @Ionut

  Te asteptai la altceva?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *