Victor Ponta, audiat la DNA

Așadar, inevitabilul s-a produs. În cârje, e adevărat, urcând greu scările, respirând și mai greu, Victor Viorel Ponta a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul Turceni – Rovinari. Între timp, cât scriam eu primele rânduri pe aici, a și ieșit. A dat declarații, explicând că s-a cerut o expertiză contabilă și că va reveni la DNA în august, când această expertiză va fi gata.

Zvonurile de prin birourile politicienilor și a oamenilor de presă vorbesc de mult mai mult decât doar această întâlnire. Unii spun că până miercuri va fi pus sub control judiciar. Alții anunță deja că din suspect va deveni inculpat și că va demisiona la începutul lunii septembrie.

Rămâne să vedem.

Singura știre reală a zilei de azi e că ziariștii, în învălmășeala de acolo, i-au rupt una din cârjele lui Ponta.

victor-ponta-carja-dna-2_06922700

 

Update: sechestru pe o parte din averea lui Victor Ponta, conform unor surse din DNA.

One thought on “Victor Ponta, audiat la DNA”

  1. De fapt stirea , adevarata stire este ca Victor Ponta si-a dat demisia { in sfarsit !!!!!!!!!!! } din toate functiile detinute in PSD ….mai putin din cea de PM. Iata ca s-a indeplinit un vis al vostru al ” liberalilor ” si…” social-democratii ” au mai incasat o lovitura la ficat 8) !!! Abia atunci cand va demisiona sau va fi demis si din functia d e PM…voi incepe sa cred iar in Dumnezeu nu de alta dar , la ” beciul domnesc ” chiar nu-l vad pe Ponta care , acolo la Istambul si-a negociat la sange intoarcerea in tara . Adevarat absolvent al unei facultati de drept 8) nu ca facaturile cu care ma obisnuisem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *