Vara, concediu, fără grija transportului

Vara este anotimpul prin excelenţă al călătoriilor. Un city-break în Bucureşti sau o excursie care include vizitarea obiectivelor turistice preferate poate reprezenta o sursă de inspiraţie, o modalitate de recreere, dar şi un important mijloc de informare şi culturalizare nu doar pentru copii, ci şi pentru persoane de toate vârstele,români sau cetăţeni de alte naţionalităţi.
Dacă intenţionaţi să planificaţi un traseu individualizat, care să cuprindă locaţii care nu se regăsesc în ofertele agenţiilor turistice, de exemplu, cea mai bună variantă este să optaţi pentru un serviciu de închirieri auto sau de transfer auto de la aeroportul Otopeni. De acest lucru se ocupă Transfero, cei care se ocupă ca dumneavoastră să ajungeți la aeroport ieftin și în siguranță. Plus, beneficiaţi inclusiv de ajutorul şi cunoştinţele unui ghid autorizat, vorbitor de limbi străine (engleză, franceză, italiană).

Dacă v-aţi invitat prietenii de pe alte meleaguri, tentându-i cu vizitarea unor atracţii turistice româneşti, este important să rezolvaţi în mod eficient problema transportului, cu garanţia unei deplasări confortabile, în minivan-uri curate, dotate modern. Vehiculele de închiriat din parcul auto sunt modele noi, în perfectă stare de funcţionare. La cerere, sepunem la dispoziţie şi un şofer profesionist,care va va duce în deplină siguranţă la destinaţiile dorite.
Călătoriţi confortabil şi cu stil, alegând drept parteneri o companie care se poate lăuda  cu zeci de client mulţumiţi de serviciile lor de închirieri auto în Bucureşti şi cu preluare de la aeroport, astfel încât nu veţi regreta nici o clipă că aţi făcut această alegere! Puteţi efectua o rezervare telefonic să direct pe site, completând formularul on-line!

Și, deloc de neglijat, evitați și posibilele probleme cu șoferii de taxi de la aeroport, o situație ce a rămas în continuare nerezolvată de ani de zile, în bunul stil al societății românești: ”lasă, trece de la sine!”

2 thoughts on “Vara, concediu, fără grija transportului”

Leave a Reply

Your email address will not be published.