USL, un film..prost

Mai e un an până la alegeri. Ai zice că lumea din partide, cei de la echipele de comunicare, se pregătesc asiduu pentru acest moment.

Şi cum aş vrea să văd şi eu ce mai fac ai mei usl-işti, am zis să văd dacă s-a activat site-ul alianţei, la o adresă atât de simplă şi frumoasă: usl.ro

Numai că atunci când intri pe site, eşti informat de la bun început că: “acest site nu are nimic de a face cu Uniunea Social Liberală”, fiind un site dedicat unui film.

image

Să fie oare usl.eu? Sau usl.com?

Nici vorbă. Cred că cei din PSD şi PNL s-au gândit ca nu are rost să mai dea bani şi pe un site al alianţei, oricum nu cred nici ei că alianţa asta rezistă până la locale.

2 thoughts on “USL, un film..prost”

  1. Si ce ai cumva impresia ca ce se intampla acum , azi in randul USL-asilor nu este tot un film…nu neaparat prost…. dar” facut” dupa un scenariu foarte prost cu niste cabotini pe post de actori principali?Pacat ca USL-asii cu mai putin de un an inaintea alegerilor…nu gasesc altceva mai bun de facut …decat sa ” joace ” in filme de prost gust.Pai asta-i treaba opozitiei ? Acum ? Azi?Scot la iveala { de parca era v’reun mare secret!}
    cat tin ” marii patrioti” …” marii luptatori impotriva regimului portocaliu” la aceasta tara : functiile ” scaunele” { si nu ma refer in termeni medicali …in nici un caz!}…asta-i tot ce conteaza pentru ei!Si asta in conditiile in care o intreaga ” populatie” { ce sa-i faci …suntem o populatie si nu un popor…inclusiv datorita celor ce azi sint in “opozitie”!} asteapte …altceva din partea lor.Ca si tine prietene sunt simpatizantul USL-asilor insa…efectiv sunt total uimit de ” miscarile” ce se petrec in aceasta coalitie…cu preponderenta in randul PSD …insa nici cu PC-ul lui Dan Voiculescu { ca el este “jupanul ” acolo !} nu-mi e rusine.Repet este vorba …nu neaaparat despre un ” film” prost, cat despre ” regizori” { cred ca sint mai multi…Ponta nu-i chiar de capul lui acolo in PSD} si mai ales despre cei ce sint nhumiti : ” actorii scenei politice”. Ce cabotini!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *