USL, respectaţi votul oamenilor !

Nu v-am ales pentru coabitare şi întâlniri informale cu Băsescu. V-am ales ca să ne scăpaţi de beţiv !

Nu v-am ales ca să vină din nou UDRM la putere. V-am ales pentru ca toţi cei care şi-au bătut joc de noi în ultimii ani să dispară de la putere.

Nu v-am ales ca să faceţi voi pe samaritenii cu nişte personaje triste precum Udrea, Anastase, Videanu, Ungureanu. V-am ales ca să îi daţi pe mâna justiţiei.

USL, ţineţi cont de motivele reale pentru care oamenii v-au oferit o încredere nemaiîntânită după 1990.

Dacă nu faceţi asta, căderea va fi una asurzitoare…şi dureroasă !

images

9 thoughts on “USL, respectaţi votul oamenilor !”

  1. Bravos Ionut. Chiar in week-end ii spunema unui prieten. PD-L in Ianuarie 2012 a avut parte de manifestatii pasnice, pentru plecarea de la Guvernare si pentru plecarea lui Basescu de la Cotroceni. Minunea s-a intamplat doar jumatate. Insa daca USL va incepe cu porcarii (si nu vorbesc despre “fripturi de porc”), manifestatiile nu vor mai fi deloc PASNICE.
    Asa ca domnilor “majoritari” ar cam trebui sa le fie un pic teama! ;)

  2. io ma gandeamm ca i-ati ales sa guverneze mai bine ca pedeleii, da’ bag sama ca se vrea doar razbunare… vorba aia „vom lupta pentru pacea mondiala pana ce nu va ramane piatra peste piatra”…

  3. Iancule [ tu esti mai informat , ca ai “legaturi ” pe acolo pe la clubul ala liberal ] zi-mi si mie …macar atat : CAND VA RUPE PNL-UL COALITIA ASTA TOXICA ?Alde Antonescu chiar nu realizeaza faptul ca PSD-ul ai va duce la groapa ?PSD-ul cu Ponta in frunte , care a facut o multime de nefacute . Ca Antonescu n-a achiesat la figura cu intalnirea de azi de la Cotroceni…este cam tarziu, mult prea tarziu . Deja s-a aflat despre “intalnirea de lucru “…. pentru …” consultari ” de la ora 1 {?} noaptea ce a avut loc la Cotroceni . Am mai spus-o : la ora aia te duci la femei sau vi de la carciuma …nu pui tara la cale !Si ca sa citez un articol citit pe un bog ” IMI VREAU VOTUL INAPOI !!!” 8)

  4. da, am mai auzit textu asta: basescu se pune de-a curmezisul bunei guvernari al unui guvern care are sprijinul a 2/3 din parlament. brusc, daca basescu pleaca, chitoiu devine instantaneu competent si privatizeaza oltchim, androneasca nu mai plșagiaza, iar shilaghi invata sa faca autostrazai (ca am vazut ca la dezapezire rezolva ieftin). intre timp, oprea pare a fi vice-premier :)

    1. @berenger asta cu oprea vicepremier ma doare, dar tot e mai bine decat sa fie ministru al apararii. Cat despre Androneasca, nu spun decat atat: plagiatoare sau nu, uita-te la scorul ei electoral. Pare-se ca nu prea conteaza ca unii o acuza de plagiat:)

  5. da, am vazut, asa sunt hotii (=plagiatorii), mai votati. asta e, democratia e intruchiparea perfecta a sofismului majoritatii: daca majoritatea zice ca x e bun, atunci x e bun. punct. nu mai poti contrazice asta. numai ca chestiile astea se deconteaza repede, si functioneaza si invers: daca lucrurile nu merg bine, chiar daca x e nevinovat, majoritatea ii ia capul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *