Uniți salvăm Monarhia ?

Weekendul acesta va fi, din punctul meu de vedere, decisiv pentru două momente ce tot cresc în societatea românească de luni bune.

Primul eveniment este reprezentat de a 11-a săptămână de proteste anti #roșiamontana. De câteva săptămâni bune, trendul protestelor este unul de scădere accentuată. De la peste 10.000 de oameni în fiecare duminică, acum abia dacă se mai adună 1000, hai, să zicem 2000, să nu se supere Briana pe noi.

Așadar, duminica ce urmează este decisivă pentru a vedea dacă putem îngropa și acest protest la diverse sau dacă mai există încă resurse pentru aceste proteste.

Al doilea eveniment este cel al monarhiștilor. Marșul Regal ”Monarhia pentru viitor”, este programat tot duminică, de la orele 14. Nu mai este un secret pentru nimeni că avem un curent monarhic în creștere la noi în țară.

Dezamăgiți de o clasă politică mizerabilă, de niște conducători execrabili, românii își aduc aminte din ce în ce mai des că încă mai avem un Rege, o Casa Regală. Așa am ajuns ca în sondaje oamenii să spună într-o proporție de peste 25% ca ar fi de acord cu schimbarea formei de guvernământ sau ca mii de oameni să fie alături de Rege la Palatul Elisabeta, cu ocazia sărbătoririi oficiale a onomasticii și zilei de naștere.

Dacă acest miting va eșua într-o prezență mică, cauza monarhistă va suferi o lovitură, pentru că este important ca toată această creștere de imagine a Casei Regale să fie vizibilă și în prezența oamenilor în stradă.

De urmărit aceste două evenimente.

marsmonarhie

5 thoughts on “Uniți salvăm Monarhia ?”

  1. Patetic. Mars pus duminica pentru a va amesteca cu unitisalvamorice un pic mai tarziu. Voi si cu aia pro dna. Sambata nu va tinea? Eventual un joint venture cu pro-maidanezi.
    Alea 25% sunt ca alea 20% ale lui mru dintr-un sondaj recent.

    1. @nevermind nu particip la acest miting intrucat in el se vor regasi si cateva personaje care mai nou presteaza pentru partidul lui ala mic cu capul mare, personaje pe care mai degraba le vad slujind casei regale lambrino

  2. Mai Iancule …chiar n-ai de gand sa-ti bagi mintile in cap ?!Iar ai degustat din vinul pentru impartasanie ? Ai luat-o razna de tot ? Monarhia vreti s-o salvati !? Romania o lasati pe plan secund ca de obicei ?!? Daca duminica la ora 14 { bine ca n-au programat mitingul ” Duminica la ora 6 ” } ,vor fi mai mult de 300 de ” monarhisti ” …sa fiu al dracu’ de nu ma duc la Daniel sa-i cer ….caterisirea !!!! A lui fireste …da ce credeai ? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.