Unde nu auzi replica: ”Este batran. Luati-l acasa! Vreti sa moara in spital?”

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am preferat sa zac trei-patru zile asteptand sa-mi revin, numai sa nu ma duc la spital! De ce incep asa acest articol? Sa inteleaga toata lumea ca nimeni nu se duce degeaba si de drag la spital, ci solicita ajutor medical cand cutitul a ajuns la os!
Care sunt cel mai trist moment dintr-un spital oarecare? Momentul acela cand te duci cu mama sau cu bunica bolnava si esti pasat de colo colo, iar in final, cel mai indraznet din institutie iti zice de la obraz, sa auda si pacienta: ”Este batrana. Luati-o acasa! Vreti sa moara in spital? Ce mai sperati la varsta asta?”
Atunci te doare sufletul tare de tot, fiindca este ca si cum ei, cei care ar putea sa o salveze sau sa-i aline durerea, o arunca nepasatori in bratele mortii.
De multe ori, internarea la spital ajuta psihicului bolnavului fiindca are o speranta: ca suporta tratamentul, operatia, dar se va face mai bine si isi va mai prelungi putin viata. Dar sa fii batran si sa auzi ca nu te primesc sa nu mori acolo, cum poti sa te simti?
Pentru a evita cazurile rare de acest tip, duceti-va batranii dragi la cel mai bun si dotat sspital geriatrie din tara la clinica Oxxygene.ro! Este tot ceea ce puteti sa faceti pentru ei, aflati, din pacate la sfarsit de drum! Alergatura de o viata le marcheaza trupurile, mintea, miscarile. Au dureri si muti nu le spun sa nu ne deranjeze sau le spun sa li se acorde atentie fiindca se simt atat de marginalizati.
Aici se pot negocia conditiile in functie de confortul si procedurile dorite pentru cei care ne-au crescut si au avut grija de noi. De pilda putem solicita cazarea in camere cu un pat, fara sa ne temem fiindca vor fi monitorizati 24 din 24 de ore de catre personalul medical. In mod sigur ca isi vor imagina ca procedurile, ingrijirea, atentia li se acorda la domiciliu, dat fiind ca exista saltele confortabile, televizoare si aclimatizare in fiecare camera, deci se vor simti ca acasa.
In acesta unitate programul de recuperare medicala si tratament este personalizat in functie de posibilitatile pacientilor si de nevoile acestora si exista o gama variata de posibilitati pentru remedierea multor boli cauzate de varsta, cum ar fi:
-ozonotorepie pentru calmarea durerilor atroce care le macina trupurile macinate de ani, dar diminueaza pana la combatere afectiuni ale pielii si bolile hepatice
-gimnastica medicala cu cele mai moderne aparate si echipamente sub atenta monitorizare
-Hidroterapie sau galvanoterapie
-reintinerire faciala
-infiltratii la genunchi si articulatii
-programe eficiente de pastrare a motricitatii si de diminuare a consecintelor nefaste a temutei boli a batranetii, Alzheimer.
Aveti batrani bolnavi pe care ii iubiti si va doare sufletul ca ii vedeti atat de neputinciosi, cand ii stiti cum erau la tinerete? Nu este cazul sa va temeti ca nu aveti unde sa-i internati, fiindca exista o clinica dotata la standarde mondiale, dedicata lor! Aici sunteti asteptati ca oaspeti de seama si nu veti fi certati ca „indrazniti sa internati pe cineva drag si apropiat la varsta asta!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.