Un ”Big Brother” de treabă

Într-o lume în care am fi vrut să nu fim sub nici un fel de supraveghere și control, într-o lume în care să ne putem maximiza libertatea, lucrurile stau mai mult pe dos. Cu fiecare zi care trece descoperim că aproape fiecare răsuflare a vieții noastre este una supravegheată, monitorizată, citită și analizată de ochi despre care noi nici nu aveam habar.

Că o fi bine sau o fi rău, e greu de spus acum. Eu vreau să discut cu voi o altă perspectivă a acestei situații. Una în care, din fericire, îi avem alături pe cei de la http://www.sdsmag.ro/, care, pe un site extrem de aerisit, de accesibil, oferă o gamă largă de camere de supraveghere, extrem de utile în această perioadă.

image

Pentru că, fie că place sau nu să recunoaștem, lumea în care trăim azi este din ce în ce mai nesigură, mai periculoasă. La tot pasul auzi de crime oribile, de crime care fac să se înfioare și cel mai lipsiți de suflet oameni. Casele noastre sunt și ele la fel de fragile, oricât de mult ne place nouă să credem că locul unde ne aflăm e ferit de oameni răi.

Că tot aduc vorba de acest lucru, nu pot să nu rămân uimit de faptul că la noi mai există un sat, nu o să îi dau numele, unde nu a existat nici un furt reclamat la poliție și unde oamenii încă mai au curajul să lase porțile larg deschise, știind că nimeni nu va pierde nimic. Pentru noi, toți ceilalți, există variante mult mai moderne pentru a avea grijă de bunurile noastre, de cei dragi ai noștri. O cameră de supraveghere poate reprezenta fix acel lucru care să facă diferența dintre ceva bun și ceva rău, uneori, chiar dacă sună dur, dintre viață și moarte.

Tocmai de aceea vă recomand să le vizitați pagina celor de la SDSmag.ro, de unde puteți să vă alegeți orice tip de cameră de supraveghere, la prețuri fără concurență și de o calitate excepțională. Pentru că, așa cum am spus și în titlul acestei postări, uneori, niște ochi în plus nu strică, iar ”Big Brother” poate fi și de treabă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *