Ultima zi de libertate a Văranului

Oricât ar fi încercat avocații lui Dan Voiculescu să mai tergiverseze judecarea și darea unei sentințe în dosarul ICA, acest lucru a fost înlăturat de un complet de judecată ce da, nu are rost să o negăm, seamănă cu un pluton de execuție. Dar unul căruia legea îi dă dreptul să judece cu rapiditate și celeritate un dosar ce stă și se plimbă prin tribunale de mai bine de 7 ani.

E o zi tristă pentru plutonul de execuție Gâdea-Badea-Ursu-Ciuvică-Grecu-Tudor. Azi nu mai sunt ei în prim planul execuțiilor publice. Azi se vor uita la cum se face justiție și la cum tătucul lor protector pleacă la răcoare pentru cel puțin 5 ani. Ceea ce nu e deloc rău, ținând cont și de canicula de afară.

dan-voiculescu

O vorbă și despre pamfletarul (a se citi bufonul) curții de la Antena 3, Mircea Badea. Gâtuit de emoție la gândul că ani buni nu va mai avea șansa să fie sluga perfectă a Văranului, cu lacrimi în ochi, întreba poporul ce face. De ce nu ies românii în stradă pentru a se apăra de băsism. Pentru că în prostia lui, Mirciulică chiar el de idiot Badea chiar crede că toți românii pun botul la spălarea pe creier zilnică de la Cangrena 3. Că toți chiar stăm și plângem cu lacrimi amare că intră în pușcărie creditorul lui Gâdea și al Sandrei Stoicescu.

Ca o încheiere, cred că cel mai neliniștit om din aceste momente nu va fi Voiculescu. Ci Ponta. Cel care a fost pus pe primul plan al slujirii mediatice din partea Antenei 3 tocmai pentru a evita ca să se ajungă la ziua de azi. Abia aștept să văd schimbarea de macaz și în cazul lui.

În rest, dragi români, circul de stat și Antena 3 vă invită să vizionați azi piesa: Un văran la răcoare, România în sărbătoare.

One thought on “Ultima zi de libertate a Văranului”

  1. Ce prietenii au fost intre Voiculescu si PSD in vremea lui Nastase, intre Voiculescu si Basescu si Stolojan dupa castigarea alegerilor de catre Alina DA, intre Voiculescu si lupul moralist Crin Antonescu la formarea USl……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *