Uită de caniculă.

E cald. E foarte cald. Și ce e mai rău e faptul că nu știm încă când se va termina cu acest val de aer saharian. Sau știm, dar orizontul de timp e atât de lung, încât nu știm dacă mai ajungem acolo. Practic, conform spuselor meteorologilor, canicula nu ne părăsește decât un pic, mâine, în rest urmând să ne acompanieze până la începutul lunii august.

Nu degeaba i se spune lui iulie, ”luna lui cuptor”.

Sunt zile în care chiar nu mai știu ce să fac ca să scap de caniculă. Bucureștiul este un oraș insuportabil din punctul ăsta de vedere. Mirosul de urină, de transpirație, aglomerația incredibilă din mijloacele de transport în comun, toate acestea ar reprezenta un test de rezistență chiar și pentru Bear Grills.

image

Și cum nu ai ce face și trebuie să fii și la birou, așteptările unei zile de vară relaxante și care să te răcorească sunt amânate. Cel puțin pentru câteva ore. Care ore speri să treacă cât mai repede, să ajungi și tu în micul tău paradis verde, construit cu ajutorul celor de la Flower Power Cluj. Iarbă în jur, copaci de toate felurile să îți țină umbră. Un foișor care să îți dea și o mică doză de romantism și undeva în colț, nelipsita piscină.

Ce ți-ai putea dori mai mult?

Să uiți de caniculă, de soare, de zăpușeală. De indicele de temperatură-umezeală și de tot ce e la modă zilele astea, mai ales de cod galben, portocaliu, roșu sau siclam. Să te așezi pe șezlong, să desfaci o bere rece și să închizi ochii, să îți imaginezi că ești într-un mic paradis. De fapt, nici nu ar trebui să închizi ochii. Chiar ești într-un mic paradis. E paradisul tău. E locul tău preferat. E evadarea ta.

Ca atare, dacă v-am făcut și vouă poftă, intrați pe siteul celor de la Flower Power Cluj. Veți găsi toate variantele posibile pentru a vă amenaja p grădină, un spațiu verde, un loc care să vă bucure privirile și sufletele. Și mai ales, care să vă răcorească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *