Udrea, Elena Udrea.

Azi e ziua marii finale de la Roland Garros, dar, cu toate astea, nu trebuie să lăsăm deoparte nici scena politică de la noi, una care pare a o fi luat razna după alegerile europarlamentare din 25 mai.

Printre marii perdanți ai acestor alegeri se numără și protejata, poate chiar iubita lui Traian Băsescu, pe numele ei de fată mare, Udrea, Elena Udrea. Când tu, având în spate tot ceea ce înseamnă brandul Băsescu, chiar și așa obosit și perimat cum este el, după 10 ani de mandat, când ești răsfățata mass media în absolut toate momentele posibile, să iei doar 6%, deci abia să treci de pragul electoral, nu e tocmai scorul electoral cu care să ai curajul să mai scoți capul în lume.

Asta dacă ai bun simț. Dacă ești un om care simte când cade în ridicol. Nu este cazul Elenei Udrea, cea care azi va candida la președinția Partidului Mișcarea Populară. Ceea ce nu poate decât să ne bucure, pentru că, astfel, vom avea certitudinea că acest partiduleț nu va crește și nu va conta în viitorul politic al acestei țări.

408234-elena-udrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *