UDMR conduce România

Citesc un raţionament simplu la Şutu pe blog:

“UDMR are 22.7% din Guvernul României.  Pentru cei care vor să refacă aritmetica genială a maghiarilor, să vă reamintesc că acum Guvernul Boc are 22 de funcţii (cu tot cu secretarul general al guvernului), dintre care 5 sunt ale UDMR: Marko Bela (vicepremier), Kelemen Hunor (ministrul Culturii), Ladislau Ritli (ministrul Sănătăţii), Laszlo Borbely (ministrul Mediului) şi SGG (câştigat azi la negocieri).”

Cum s-a ajuns la situaţia asta? Destul de simplu: şantajul politic al maghiarilor a funcţionat perfect. Au maximizat fiecare moment critic pentru portocalii.

Disperaţi să rămână la putere, Băsescu şi mizeriile lui nu au avut nicio problemă în a oferi UDMR din ce în ce mai multă putere. Unde se poate ajunge? Foarte departe…

Gândiţi-vă că mai este un am până la alegeri..un an în care USL va încerca, probabil, o ultimă tentativă de debarcare a lui Boc. Plus suspendarea..Deci da..încă câteva posturi călduţe de miniştri pentru Hunor şi ai lui.

Kelemen_Hunor

4 thoughts on “UDMR conduce România”

  1. O singura data ungurii n-au fost ” la putere” in Romania: pe timpul guvernari Nastase.Si da sint la putere din anii’90 de cand au venit pe capul nostru Iliescu si Roman care nu numai cva le-au permis sa ajunga dintr-o uniune ” culturala” etnica…un “partid” neinscris ca atare la nici un tribunal, mai mult le-asu dat si bani pentru finantare, pentru activitati electorale si acel sediu din b.dul Dacia.Insa de asa e cand ai d’a face cu vechii tovarasi de”lupta” sau camarazi de la aceleasi unitati militare de securitate: dai si camasa de pe tine ca sa nu zica aia ce stiu despre ce ai tu in traista! :noshake:

Leave a Reply

Your email address will not be published.