Tupeul PSD – Hoții strigă hoții

Te-ai fi așteptat ca în anul de grație 2014, într-o țară europeană și cu atâtea probleme de rezolvat, să ai parte de niște dezbateri cum nu au mai fost vreodată în campaniile electorale de la noi. Te-ai fi așteptat să îi auzi pe acești oameni vorbind despre ce oferă ei ca și profil prezidențiabil României, care sunt obiectivele lor și a partidelor ce îi susțin.

Să le auzi perspectivele în ceea ce privește politica externă atât de agitată, situația economică a țării sau ce facem cu educația, care a ajuns la cel mai scăzut nivel de când există această țară.

Dar, de unde. Politica dâmbovițeană și campania electorală de la noi se face doar pe bază de mizerii. PSD-ul nu are nici cea mai mică intenție să vină în fața alegătorilor pentru dezbateri serioase ci își trimite specialiștii în lături pentru a arunca în derizoriu aceste alegeri. De dimineață până seara, oriunde te uiți (mai ales în zona media favorabilă comuniștilor) nu vei vedea decât un subiect: Băsescu – Băsescu – Băsescu. De săptămâni bune se încearcă alipirea lui Iohannis de Băsescu.

20140430232955Ponta-Voiculescu

A fost prima dată tentativa cu întâlnirea de la vila de protocol. A eșuat lamentabil. Acum se vorbește mai nou de o întâlnire dintre Iohannis și Voiculescu la Grivco. Asta spunând-o cine? Cei care guvernează pentru Grivco, având pe omul de încredere al lui Voiculescu ca vicepremier? Oara chiar atât de proști ne cred cei de la PSD pe toți cei care avem drept de vot?

Cei de la PSD se comportă exact ca în povestea cu hoțul strigă hoții. Acuza PNL și pe Iohannis de apropiere de Băsescu în timp ce ei coabitează și țin agenda zilei ocupată, într-o colaborare perfectă cu locatarul de la Cotroceni. Arată cu degetul spre Grivco și Voiculescu când ei sunt guvernul lui Voiculescu, susținuți mediatic de imperiul lui Voiculescu și având partidul lui Voiculescu ca aliați.

România are nevoie de o resetare a tot ceea ce înseamnă modul de a face politică, începând cu noiembrie 2014. Iar pentru acest lucru este nevoie de un președinte capabil să facă asta. Un președinte ca Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.