Tu pe cât ţi-ai vinde votul?

Am scris pe Blogatu despre cât de periculos este un popor înformetat atunci când este pus să aleagă. Iar prin periculos mă refer la un popor care poate fi o masă de manevră uşoară pentru oricine este la putere şi deţine frâiele bugetului.

Să nu ne mai ascundem după evidenţe. Votul la români înseamnă doar posibilitatea de a mai face rost de o găleată, de câteva sute de lei, nişte făină, zahăr şi poate un mic şi o bere.

Procentul celor care dau votului valoarea sa intrisecă este foarte mic. Şi să nu îi uităm pe cei care nici măcar nu se obosesc să îşi exercite acest drept pentru care au murit atâţia naivi în 89.

Luând toate aceste lucruri în considerare şi riscând să îi iau înjurăturile aferente, vin şi vă întreb: Voi pe cât v-aţi vinde votul? Aţi face asta? Exista un preţ pentru alegerea voastră?

Aştept să preluaţi această leapşă şi să mă lămuriţi în privinţa alegerilor voastre. Lăsaţi doar un link către acest articol pentru ca apoi să pot aduna toate răspunsurile voastre într-un alt articol.

mita-electorala-copy

15 thoughts on “Tu pe cât ţi-ai vinde votul?”

  1. Nu!!!Categoric nu l-as vinde…mai ales daca ar fi cumparat de PDL!Niciodata!SI……@Paul Sorin de mai sus:intotdeauna ai cui numai ca trebuie sa fii foarte atent;)

  2. Cu sinceritate va spun precum Videanu ca l-as da fara nicio strabatere daca mi s-ar da un laptop.Nu ma prostituez pe bani putini.Altfel ca intotdeauna voi vota cu opozitia.Este singura conditie cand voi vota cu puterea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *