Tu o știi pe Violetta?

Cam așa m-au luat la întrebări piticii de pe la mine de la bloc, mirându- se de faptul că poate exista cineva pe lumea asta care nu o știe încă pe faimoasa Violetta. Ca să nu mă fac totuși de râs, am luat repede laptopul, am dat un search pe google și astfel am aflat că:

Violetta este noua vedetă Disney Channel, urmașa, practic, a și mai celebrei deja Miley Cirus (Hannah Montana) și care va veni în România, pentru un concert extraordinar, pe data de 2 septembrie. Ca să vă faceți o idee, conform unor cercetări, în perioada octombrie – decembrie 2014, peste 45 de milioane de persoane s-au uitat la serialul Violetta, în Europa, filmul fiind pe primul loc în 8 din 14 țări măsurate, printre care și România.

Nu este de mirare, atunci, că astăzi, fiecare copil își dorește ceva cu Violetta. Fie un suvenir, un autograf, sau, de ce nu, chiar o petrecere tematică de ziua sa. Iar acest lucru deja nu mai este imposibil azi, mai ales dacă știi unde să te duci. Și, crede-mă, e chiar simplu.

Dai o căutare prin online după organizări de petreceri pentru copii și vei ajunge la cei ce sunt, și nu o spun doar eu, cei mai buni în acest domeniu: Infinity Events. Cei care îți pot transforma o petrecere de copii în ceva de poveste. Cei care îți pot aduce alături clovni, magicieni, prințese, ursitoare și mulți alți animatori, care să îi facă pe cei mici ai voștri să nu mai uite niciodată zilele de naștere.

image

Și, cel mai probabil, singurii care vor putea să îți facă o petrecere tematică în genul Violetta. Iar fericirea și bucuria de pe chipul celor mici vă va răsplăti efortul. Și vă veți simți mai fericitți ca niciodată. Am spus-o, și o voi repeta mereu, dragostea, atașamentul, dorința de a le oferi copiilor noștri tot ce este mai bun nu trebuie să lipsească din ceea ce suntem noi ca oameni. Copiii sunt darul suprem pe care îl putem primi în această viață, reprezintă realizarea și împlinirea noastră ca oameni, deși, sunt sigur, vor exista mulți care vor veni să spună, în numele unei răsturnări a valorilor, ca nu mai poate fi vorba de așa ceva.

Imaginați-vă o lume fără pic de zâmbet de copil. Fără să auzi un râs de copil. Fără să ai șansa să te poti bucura văzând lumea atât de simplu prin ochii lui. Nu ar fi cu adevărat un univers trist, cenușiu, nelalocul lui?

Leave a Reply

Your email address will not be published.