Tu cu ce-ţi baţi copilul?

Un studiu recent spune că 63% dintre copii sunt bătuţi de părinţii lor. 18% dintre aceşti copii au fost bătuţi cu nuiaua, 13% cu o curea şi 8% cu lingura !!!

Şi mai trist, 20% dintre părinţi consideră bătaia ca fiind un mijloc bun de educare.

Şi ne mai lăudăm că suntem o ţară membră UE…

lingura

6 thoughts on “Tu cu ce-ţi baţi copilul?”

  1. Tu cu ce ii bati? Ai avut acordul institutului sa publici informatia?

    Intrebarea e, de ce trebuie sa-ti bati copii?

  2. Consider normal ca atunci când unui copil îi spui o dată, de două ori, ba chiar de trei ori că nu este voie să facă un lucru, a patra oară când îi spui aceeaşi treabă îi mai dai şi o palmă peste fund sau peste mânuţă.

  3. Vad ca este uitat perceptul biblic care spune ca : “Cel ce-si iubeste copii nu-si cruta nuiaua ” Eu am incasat bataie cu nemiluita de la mama ….pe vremea cand nu se baga UE in modalitatea prin care parintii faceau ” educatia” copiilor ….adica prin anii’50.La randul meu i-am ” atins ” pe copii mei daca faceau vreo….nefacuta .Asta insa nici nu i-a lasat traumatizati, nici nu i-a adus in situatii extreme .Se uita totusi { cu buna stiinta zic eu } ca datorita ” studiilor ” de acest gen ce au fost facute de-a lungul anilor si datorita interdictiilor de tot felul pe care guvernele le-au luat fara sa gandeasca …asa pompieristic , copii au devenit foarte greu de ” strunit ” , foarte greu de educat .”Ce-mi trebuie educatie …daca ai mei au bani …ce oricum imi vor revenii mie …atunci cand babacii vor da coltu’ ?”

  4. To Marian – Hai sa multumim Universului ca oameni ca tine garanteaza perpetuarea speciilor de mici pshihopati care cred ca bataia e rupta din rai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *