Tristul de Pleşu şi a lui tristeţe

Dacă vă întrebaţi de ce e Pleşu atât de înverşunat împotriva lui Crin, despre care spune:

“Sper ca Antonescu să nu ajungă preşedinte. Aş fugi cât vă cu ochii de el !”

iată şi motivul pentru care e e aşa pornit intelectualul nevertebrat:

“Eu am lucrat cu toţi preşedinţii !” Durerea cea mai mare a lui Pleşu asta e..din 1990 încoace a pupat tot ce a putut la nivel înalt: Iliescu, Constantinescu sau Băsescu, nici unul nu a scăpat de buzele moi ale elitei intelectuale reprezentată de Pleşu.

Ori Crin Antonescu nu va “lucra” cu el. Iar asta îi provoacă cea mai puternică dezamăgire unui om care pare că şi-a uitat menirea sa înaltă, transformându-se într-un limbist de 2 lei.

255046-andrei-plesu

4 thoughts on “Tristul de Pleşu şi a lui tristeţe”

  1. Plesu sau…presu’ ?Oare cine are timp sa-l mai asculte si mai ales sa-l creada ? Cacarau…o fi el adormit insa, prost nu-i de loc ! Chiar crezi ca dupa ce linge blibe { puteam sa tastez linge cururi insa….am o oarece decenta cauzata de educatie } de Andrei Plesu l-a facut cum i-a venit la gura , si mai ales c-a “lucrat ” cu toti presedintii { prin asta eu inteleg ca de fapt Andrei Plesu este un fel de prostituata masculina }, singura grije a lui Crin Antonescu va fi sa-i solicite ” sa lucreze ” si cu el ….precum alti presedinti ?Abia astept ca Antonescu sa ajunga presedinte { ca va ajunge , inevitabil} nu de alta dar imaginea cu Plesu fugind, mai ceva ca Mircea Badea , merita toate paralele !

  2. ca sa comentezi pe Plesu ar fi bine sa ajungi in propria dezvolatare, macar la nivelul calcailor lui.
    Iar tu si idolul tau pseudo-liberal mai aveti un drum infinit pana acolo.
    :)

  3. @ziaterds2

    Misto logica. Deci daca conform standardelor tale unu’ e ‘telectual, atunci poate sa-ti violeze mama, nevasta si eventual pe tine. Da-i de stire si lu’ plesu. S-ar putea sa fie interesat de gratuitate precum si de faptul ca va fi admirat dupa pentru simplul fapt ca este ‘telectual si absolut orice comite este ok.

  4. @ziaterds 2 Nu m-am agatat de capacitatile intelectuale ale lui Andrei Plesu asa incat ma ataci in mod gratuit !Cat despre “idolul meu pseudo-liberal” …n-am spus altceva decat ca doresc sa-l vad pe domnul Plesu facand cros .N-a spus el ca ” va fugii cat va vedea cu ochii de el ” ? Imaginea in sine , aceea cu Plesu fugind sau macar sa se miste mai vioi…ma amuza avand in vedere ca l-am cunoscut personal…{asta spre deosebire de dumneata }si stiu de ce este , si de ce nu este in stare !Apropo , si cu Basescu a “lucrat ” sau mai repede l-a “lucrat” Basescu pe el ? Exemplu de lucrare basista este …Saftoaica , care dupa ce l-a lins pe ala in …popou si i-a injurat cum i-a venit la gura pe …”pseudoliberali , dupa ce Base i-a dat …papucii s-a inscris la liberali { la pseudo-liberali }descoperindu-si brusc veleitati liberale .Si aia tot mare ” intelectuala “se dadea !Asa si Plesu. Stai sa vina …Cacarau [ cred ca te excita sa vezi ca-l numesc , asa cum ai spune-ti voi } la Cotroceni si sa vezi dumneata cum uita domnul Plesu de promisiunea …crosului , unde vede cu ochii !Poate sa fuga , sa fie primul la obtinerea unei functii pe langa Crin Antonescu . Eu tot asa-l numesc..in oftica ta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *