Trăiesc bloggingul fără un plan

Pavel Ionuţ îmi cere să fac un plan de blogging şi să îl sharuiesc cu voi.

Pentru mine, povestea este simplă:

– am exact atâţia vizitatori câţi merită acest blog acum. Nu îmi propun un număr anume până la o anumită dată. Ştiu sigur că dacă voi continua să scriu bine, oameni vor continua să citească acest blog şi vor fi alături de el.

– nu vreau în jurul meu un număr fix de prieteni pe facebook şi pe twitter până la data X. Vreau alături de mine prietenii buni, oameni apropiaţi sufletului meu şi nu doar un număr de indivizi, din care comunic doar cu 2% din ei.

– la ce m-ar ajuta să scriu şi 10 articole pe zi, dacă ele sunt lipsite de conţinut? Să scriu că amfăcut duş, ca aia, sau ailaltă? Scrie când simţi că ai ceva important de comunicat. Va fi ok.

Acum, un mesaj pentru tine, Ionut: cine ţi-a spus că începând din luna x poţi ă faci bani din blog, te minte, prietene drag. Nu te uita la cei care acum se laudă că sunt mari învârtitori de euro în onlineul românesc. Oamenii ăştia au majoritatea coloana cocoşită, deşi se dau mari repere morale ale noastre.

Scrie de plăcere, scrie pentru tine şi prietenii tăi şi nu transforma treaba asta într-o corvoadă…Zău că nu se merită.

7 thoughts on “Trăiesc bloggingul fără un plan”

  1. Multumesc domnule pentru ca ai acceptat provocarii, planul pe care mi l-am stabilit nu-l vad ca pe o obligatie ci mai degraba ca pe un ajutor, oricum scriu ce simt, cum simt si cand simt. :)

  2. Pingback: Plan de blogging
  3. @Semanticus, @Ionut: multumesc pentru ca cititi acest articol, dragii mei. Nu ma refeream la faptul ca cineva i-a promis. Mie imi place cum scrie Ionut..doar ca am simtit nevoie sa ii impartasesc un pic din experienta mea, ca unui prieten drag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *