Traian Băsescu, scuipat. Victor Ponta, huiduit copios. Mâine votăm !

Pentru mine, Traian Băsescu este unul din cele mai abjecte personaje politice pe care le-a dat țara asta. Cu mult peste chiar și Ceaușescu. 10 ani de domnie așa, în disprețul legii, scuipând pe toți și umilindu-i pe toți, e încheie acum cu Băsescu scuipat.

scuipatbasescu

În același timp, Victor Ponta își continuă deșănțat campania electorală, sfidând, la rându-i, limita unui popor adus deja la un nivel de presiune mult prea mare. Așa se face că a fost huiduit copios azi, în Gara de Nord.

În acest climat de scârbă totală, mâine mergem la vot. Pentru cei pentru care toxicitatea unor personaje ca Băsescu sau Ponta nu mai este o noutate, mâine, la vot, mă aștept ca alegerea lor să fie una normală: PNL. Dincolo însă de opțiunile electorale ale fiecăruia, cel mai important lucru este să mergeți și să votați.

Altfel, va vota Dragnea pentru voi.

Și nu uitați, ca la fiecare alegeri, spectacolul lor, cu știrile, bârfele, estimările și rezultatele finale se văd cel mai bine aici, pe Blogăreală cu Vrăjeală.

2 thoughts on “Traian Băsescu, scuipat. Victor Ponta, huiduit copios. Mâine votăm !”

  1. Din ce am auzit, omul ce l-a scuipat pe Băse a fost săltat și dus pentru expertize psihiatrice… Apăi, faptul că scuip un om corupt, înseamnă că-s nebun? Termenul de realist nu se pune?

    1. @Daniel oricat de jeg poate sa fie Basescu, exista o limita a protestului. O limita a decentei, a respectarii institutiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *