Totul până la Mugur Isărescu

Adică să spui că îi verifici averea lui Isărescu e ca si când ai spune că îi verifici harul Patriarhului Daniel. Pentru că, nu-i așa, Isărescu și Patriarhul sunt două din instituțiile cu cele mai mari cote de încredere din partea populației.

Acum, lăsând un pic gluma la o parte, e interesant de văzut ce avere o fi făcut omul care în ultimii 25 de ani se confundă practic cu Banca Națională a României, omul care a supraviețuit tuturor vicisitudinilor vremii. Iată și comunicatul ANI:

”Agenţia Naţională de Integritate verifică averea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, după ce a primit recent o sesizare în acest sens, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul ANI.

Sursele citate au precizat că Agenţia Naţională de Integritate a înregistrat în urmă cu aproximativ două săptămâni sesizarea în care se solicită verificarea averii guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR).

Sesizarea ar fi fost trimisă de Asociaţia Parakletos, care arăta că Mugur Isărescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut în declaraţia de avere din 2007, însă în declaraţiile ulterioare ar fi notat doar creditul bancar de aproape 700.000 de lei, fără a mai menţiona numele băncii, potrivit relatărilor din presă.”

MUGUR ISARESCU - CONFERINTA - CLUJ

 

 

După ce am aflat că domnul Isărescu a luat credit bancar și nu și-a mai adus aminte de el, mai rămâne să aflăm și ce model de card de debit are șeful BNR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *