Tot ce trebuie sa stiti despre Razvan Cotea, fotograf de nunta Pitesti profesionist

Am avut plăcerea să îl cunosc personal pe Răzvan Cotea, un fotograf de nuntă profesionist care m-a impresionat din prima. Mi-a plăcut modul în care lucrează, faptul că este mereu prezent în momentele cheie de la orice eveniment și fotografiile expresive și clare pe care le realizează, cu ajutorul obiectivelor sale performanțe, în care investește constant (din ce știu de la el). Așadar, în rândurile ce urmează, o să va spun tot ce trebuie să știți despre Răzvan Cotea,  fotograf nunta Pitesti , ca să vă convingeți că merită să apelați la serviciile sale:

– Este pasionat de meseria sa de fotograf. Fotograful este acea persoană care se ocupă de executarea fotografiilor, începând cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe peliculă, sau mai nou înregistrarea lor într-o cameră digitală și terminând cu expunerea lor pe un suport solid din hârtie sau pe un DVD. Este o meserie apărută odată cu apariția primei fotografii.

– Se încadrează la categoria fotografilor de nuntă. Fotograful de nuntă este o persoană specializată pe această nișă și este diferit de celelalte tipuri de fotografi, datorită experienței sale în acest domeniu. De cele mai multe ori, mirii nu cunosc datinile și obiceiurile nunților, iar fotograful are rolul de a-i “îndruma” pe aceștia pe tot parcursul evenimentului.

– Oferă prețuri rezonabile, dar care reflectă calitatea serviciilor sale, 100%. Așadar, nu faceți rabat de la calitate, mai pe românește, nu va zgârciți la bani când vine vorba de serviciile unui fotograf profesionist, deoarece această decizie poate fi regretată atunci când este deja prea târziu și nu se mai poate face nimic.

– Răzvan Cotea nu este omul care să dezamăgească, vă spun asta din start. Întotdeauna a reușit să își surprindă clienții și să le întreacă toate așteptările care, de cele mai multe ori, au fost chiar întrecute.

– Un fotograf profesionist precum Cotea Răzvan cunoaște foarte bine toate tehnicile necesare, când vine vorba de shooting-ul foto. Dacă mirii colaborează foarte bine cu fotograful pe care ei l-au ales, atunci nu vor trebui să își facă griji, deoarece totul va ieși foarte bine. Cotea Răzvan va valorifica foarte bine toate detaliile cadrului în care sunt realizate pozele de nuntă, fapt care mereu îi ajută pe clienții săi să fie cât mai destinși și mai relaxați cu putință, în aceste momente cu totul speciale.

– Este omul cu care legi foarte rapid o prietenie, deoarece este o fire deschisă, prietenoasă, înțelegătoare și, cel mai important, are viziune artistică (lucru pe care nu îl întâlnești la oricine).

– Fie că este vorba de nuntă voastră, de un botez, o ședință foto de logodnă, sau orice alt moment care merită celebrat, plăcerea de a-ți fi alături va fi a lui Răzvan. Acesta își tratează toți clienții în mod egal.

– În ceea ce privește serviciile sale, trebuie să știți că tot ce doriți să primiți în pachetul de servicii trebuie stabilit clar, încă de la început, astfel încât să puteți fi siguri că banii plătiți sunt bine cheltuiți.

– Ședințele foto cu el sunt o reală plăcere! Deoarece, așa cum am menționat mai sus, știe cum să comunice cu oamenii, astfel încât să îi facă să se simtă bine în pielea lor, chiar și atunci când pozează. Unele persoane au frica aceasta de aparatul foto sau camera de filmat, dar datorită lui Răzvan uită complet de această.

– Banii investiți în serviciile sale sun bani cheltuiți cu cap. Deci este o investiție care merită, o investiție pe care nu o pierdeți, ba din contra, această se valorifica în albumul foto de la final.

– Dacă alegeți să apelați la serviciile sale, veți avea parte de: ședințe foto amuzante, poze clare, expresive și viu colorate, filmări profesionale și așa mai departe.

Pe Cotea Răzvan îl recomandă foarte multe lucruri, iar acestea sunt doar câteva dintre ele. Pe restul le veți putea descoperi doar dacă apelați la serviciile sale, pentru că o interacțiune directă cu acesta poate să vă dezvăluie multe. Așadar, nu mai stați pe gânduri și, în cazul în care un eveniment important din viața voastră se apropie cu pași repezi, nu mai pierdeți timpul și contactați-l direct, că să fiți siguri că acesta este liber în data aleasă de voi.

Pentru cel mai frumos eveniment din viața voastră, un fotograf de nuntă cu experiență bogată în domeniu este cea mai bună soluție pe care o puteți alege. Din această categorie de fotografi face parte, fără doar și poate, Cotea Răzvan. Este un om care pe mine m-a impresionat, motiv pentru care am și decis să vi-l recomand, asta în cazul în care nu ați auzit deja de el.

Nu este indicat, sub nicio formă sau circumstanță, să apelați la un fotograf de nuntă fără experiență, deoarece este un moment prea frumos și prea special pentru a-l lasă pe mâna unui amator / începător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *