Torţionarul Vişinescu este oficial acuzat de GENOCID

Acesta poate fi cu adevărat momentul real al condamnării comunismului la noi. Tardiv, însă. Şi încă o dovadă că justiţia de la noi se face doar la televizor. Pentru că nu pot să cred că nimeni nu ştia de acest om şi pe unde se află el.

De menţionat şi faptul că Vişinescu este, după Ceauşescu, al doilea român acuzat de genocid. Dacă Ceauşescu a sfârşit cum a sfârşit, Vişinescu nu prea văd ce ar mai putea păţi. Sincer, fără să fiu rău, nu cred că apucă sfârşitul acestui proces. Rămâne ca doar justiţia divină să se ocupe de crimele acestui monstru al comunismului.

PS: L-a auzit cineva pe Băsescu comentând acest subiect? Sau pe marele Tismăneanu?

visinescu

One thought on “Torţionarul Vişinescu este oficial acuzat de GENOCID”

  1. Numai Ceausescu si Visinescu ? Dar oare astia au facut ce au facut de capul lor ? Ce au sa-i fac a stuia ? Au sa-i ia boii de la bicicleta asta au sa-i faca !!!!!Sti Iancule ca un fost detinut politic primeste din partea Statului Roman { ca ” reparatie morala “} o suma de trei ori mai mica decat primeste un ” revolutionar ” si nici ala revolutionar pe bune ?Referitor la PS…pai c e vrei sa spuna Basescu sau Tismaneanu ? Atunci cand in plin Parlament la citirea documentului ” oficial ” de condamnare a comunismului din Romania niste fosti detinuti politici ce erau invitati pentru acea ocazie au izbucnit in strigate si lacrimi de revolta , pe Basescu l-a durut exact in …popou iar pe Vladimir Tismaneanu …nici macar acolo !!! Ai dreptate Iancule este tardiv , dar aceste lucruri trebuie stiute , deoarece daca nu le-ai trait nu le crezi , daca n-ai trait aceste lucruri in aceea perioada de timp nu le poti crede ! Culmea e ca acest Visinescu { colonel in retragere nu ? } a fost si el printre nemultumiti , atunci cand guvernul Boc la dispozitia lui Traian Basescu , a taiat din asa numitele ” pensii nesimtite ” ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *