Tocatorul de furaje de tip moara faciliteaza pregatirea hranei in cantitati mari

Alexandru si Valentina, doi frati care au mostenit o ferma lasata in paragina si-au propus sa o reconditioneze si sa isi deschida o afacere care are dept scop cresterea de vite. Au intocmit un plan care cuprindea toti pasii necesari modernizarii fermei: peretii acesteia aveau nevoie de o curatare riguroasa si de cateva straturi serioase de zugraveala, vacutele lipseau cu desavarsire, ceea ce inseamna ca urmau sa le cumpere de la un targ de animale, iar echipamentele si utilajele necesitau a fi reparate sau cumparate. Unul dintre echipamenetele care nu mai putea fi reparat era tocatorul de furaje. In prima instanta, au cautat un tocator de furaje de tip moara in stocurile magazinelor fizice, insa tot efortul a fost in zadar pentru ca fie se practicau preturi care le depaseau bugetul disponibil, fie se furnizau tocatoare de furaje ale caror dimensiuni nu se armonizau cu necesitatile celor doi frati. Intreband de unde isi pot cumpara un tocator de furaje, celor doi li s-a recomandat sa caute si pe internet pentru ca au aparut o multime de magazine online, care comercializeaza astfel de echipamente.

Care sunt caracteristicile tocatoarelor de furaje de tip moara?

Cei doi s-au pus impreuna in fata unui computer si au accesat mai multe site-uri, iar cel care le-a atras atentia a fost Fermierulafacerist.ro. Preturile de achizitie ale acestor echipamente erau onorabile si variau de la produs la produs in functie de dimensiuni si de capacitatea de lucru. In catalogul virtual al magazinului online Fermierulafacerist.ro, cei doi frati au vazut urmatoarele echipamente:

  • Tocator de furaje cu inaltimea de 159 cm, latimea de 58 de cm si cu lungimea de 83 de cm. Motorul acestui echipament dezvolta 4 cai putere si se alimenteaza de la o priza de 220V/ 380v. Capacitatea de lucru este cuprinsa intre 400 de kg si 600 de kg. De asemenea, acest tocator este vopsit in camp electrostatic si se poate conecta la priza de putere a tractorului
  • Tocator de furaje de tip moara: acest echipament este prevazut cu un motor electric monofazat si are mai multe meniri functionale. Daca se utilizeaza setul de ciocanele se macina cerealele boabe, iar daca se monteaza cutitul se poate macina integral porumbul sfecla sau gulia. Motorul dezvolta 3 cai putere si are o capacitate de 350 de kh/h

Pe langa acestea, stocul magazinului Fermierulafacerist.ro mai cuprinde si aparate de muls vacile cu mai multe posturi, tancuri de racire a laptelui verticale sau orizontale, cisterne pentru transportul laptelui, analizatoare sau dozatoare de lapte.

Tocatoarele de furaje se comanda online

Cei doi, dupa o scurta dezbatere, se decid sa isi doteze ferma cu primul model de tocator descris mai sus intrucat are o capacitate de lucru ideala. De data aceasta, nu au mai fost nevoiti sa se deplaseze pentru a il cumpara deoarece echipamentul se achizitioneaza prin intermediul unei comenzi online, care presupune doar accesul la internet. De asemenea, incantarea a atins cele mai inalte cote atunci cand au vazut ca livrarea echipamentului nu ii va costa nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *